BMW Divize
Re: BMW Divize
vi nekdo, co ma M4 comp za gumy? Cupy? protoze jestli jo a M2 je sna standardnich PSS, tak je to dost propadak.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Nemusí to být nepřesnost z výroby - předpokládám že je střecha plastová /laminátová/ a to pak může změnit tvar např. nevhodným uložením při skladování. Zkusil bych nechat to teď v horku na sluníčku, navíc třeba přikrýt nečím matně černým a možná se to trochu poddá.Beny9700 píše:Ne, to auto není po nehodě. Na té Z4, na které ten hardtop původně byl, ta škvíra byla úplně stejná.911T píše:Predpokladam ze je auto po nehode, ze?
Ta střecha je v tom místě trochu víc "zakroucená", než by měla být (ale není viditelně poškozená). Přeměřoval jsem to šablonou. Takže jsem si myslel,
jestli nemá někdo stejnou zkušenost (nepřesnost z výroby) a jak to řešil.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Z testu M4 Competition z EVA:
M2 by mala mat (a taktiez 1M):The 20-inch wheels, which mimic the M4 GTS’s wheel design, have been optimised for weight and rigidity. The Michelin Pilot Super Sport tyres are 265/30 20s on the front and 285/30 20s on the rear.
Kazdopadne u mna jednoznacne 1Mfront 9J x 19 with 245/35 R19 tyres, rear 10J x 19, with 265/35 R19 tyres.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jenze on v tom videu zminuje "better tyres" a PSS ma M3/4 standardne
Autoforum.cz
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No Michelin CUP 2 by malo mat az M4 GTS...mozno tym "better tyres" mysli len vacsi rozmer, mozno sa jedna o nejaku inu zmes a mozno povedal blbost...
Pripadne mozno na M4 zazil ine pneu, vid post na bimmerpost:
Pripadne mozno na M4 zazil ine pneu, vid post na bimmerpost:
Been looking at the February BMW Parts system update and something new has popped up for the F80 and F82:
Factory fit 19" tires can now be :
1)Michelin Pilot Super Sport (as before)
or
2) Continental SportContact 5P
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
asi to bylo opravdu jen o rozmeru, protoze pokud by M4 opravdu melo Cupy, byl by jeho vysledek spatny
jinak lituju ty, co to dostali na CSC5p.
jinak lituju ty, co to dostali na CSC5p.
Autoforum.cz
A to uz z akeho dovodu? CUP 2 budu oproti SS na trati kus lepsie gumy uz len kvoli tuhsim bocniciam. S teplotou takisto problem nebude, urcite to netocili hned prvu jazdu.mmira píše:asi to bylo opravdu jen o rozmeru, protoze pokud by M4 opravdu melo Cupy, byl by jeho vysledek spatny
Nakoniec som uvazoval ze tie CUP 2 predsalen vyskusam. Ked to obuva GT4 tak to nemoze byt zla guma.
Vzdyt pise to samy
Snad neskoncis v ridicich co to maji v ruce po nejake proprsene vyjizdce ^^
Hehe. Rikam si jestli by mi nebylo do budoucna s GT86 lip
http://thegarage.jalopnik.com/bmw-engin ... 1784684330?
Snad neskoncis v ridicich co to maji v ruce po nejake proprsene vyjizdce ^^
Hehe. Rikam si jestli by mi nebylo do budoucna s GT86 lip
http://thegarage.jalopnik.com/bmw-engin ... 1784684330?
Tak co říkáte na test M2 od Koubka na "tamté nettelevizi jak patří pod Seznam"? Můžete se doslechnout o čtyřválcové RS3, o tom, že vypnutí ESP je jenom pro lidi s extrémníma koulema a podobné zázrazky
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Mam onen 4.4 V8 motor v 7er, po faceliftu, takze s vanosem.. mam najeto poctivych 215k a ten motor zni jak vybehana dieslova mrdka..teda znel, v kvetnu jsem auto predal mechanikovi, na kompletne pretesneni a repas vanosu. Zminovany vodici listy retezu se vymenily, i kdyz to nebylo uplne treba, ale znamy se stejnym motorem jel na dilnu, nechat je preventivne vymenit a 20km pred dilnou mu praskla a bylo po srande, motor KO. Olejovy cerpadlo kontroluju vzdycky, kdyz je sundana vana, ale zatim jsem ho dotahovat nemusel, horsi bylo to, ze v jeho sacim kosi byly zapichany plastovy ulomky ze separatoru, kterej je pricinou neklinosti volnobehu u vetsiny starsich BMW, protoze je to uz zkrehly a nikdo to nevymeni..no ja vymenil vse, co se naslo, auto stalo pres 2 mesice, pak jsem s nim jezdil 5 dni a hned me stihlo vypect.. z nejakyho duvodu se stava, ze vanos se pootoci na vacce(ted nevim jestli nepisu kravinu, ale neco v tom smyslu ) a diagnostika hlasi samozrejme cidlo vacky..druhy den start a auto bylo bez problemu, kazdopadne odvezl si ho mechanik, slozil znovu vanos, vsechno bylo v pohode, ale po 30s auto chciplo a od te doby nejde nastartovat. Mechanik neni zadnej lojza z vesnice, ale v BMW komunite docela uznavany clovek, nicmene nemuze prijit na to, co autu chybi..znam se s hodne lidma, co maji tyhle vyhlasene spolehlive V8 a sere se to jak na bezicim pase, volnobeh katastrofa, jen se do toho sypou penize.. tak asi toliko ke spolehlivosti BMW motoru..a s nastupem novejsi generace V8 - N62.. to je snad jeste horsi, o novych turbobenzinech nemluve