Výběr SUV s dostatečně výkonným motorem
Re: Výběr SUV s dostatečně výkonným motorem
pravděpodobně nová XC90, ale musí se dokončit pár rozdělaných projektů, aby to nebyla socka se základním motorem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tam si moc nepomůžeš... T6 ve V4 a D5 také ve V4 V4 do takového auta nepatří.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nerozumím tomu, proč se Volvo dobrovolně takto ponižuje. Přitom třeba nová S90 je krásné auto a mít V6, tak je v rodině
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tech ±300 koni co mel predchudce dneska vytahnes z dvoulitru. Takova je doba, emise vladnou.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
ač názvosloví v tuhle chvíli moc nesedí, pointa je jasná
akorát i na psa přišel mráz a nakonec se místo pro 2.0TSI našlo, ikdyž jenom pro partnerku
.....řidičBOB píše:300 koní z dvoulitrového čtyřválce není 300k z téměř čtyřlitrového VR6 a nikdy nebude...i když tomu daj na každý válec jedno turbo a zvuk přidají do sound systému, což je dnes ten největší hnus!
akorát i na psa přišel mráz a nakonec se místo pro 2.0TSI našlo, ikdyž jenom pro partnerku
řidičBOB píše:Ano, 2.0TSI má 300k, ale jsou to jiné koně než z V6 FSI a já bych to nechtěl (ani si to nekoupím!) ani za zlatý prase!
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Manželka má trochu jiné priority (barva, kola, atd.) než já. Jí to na pojezdy kolem komína stačí. Navíc jsem na to dostal více než zajímavou cenu a byl bych blázen, kdybych to nevzal. Jo...někdy to tak prostě vyjde
Je pravdou, že jsem to trochu amnestoval, protože hmotnost vs. výkon = vcelku dobrá legrace. Řekněme, že do této třídy lze downsize akceptovat, ale pro dvoutunové SUV ani omylem. Svou službu to udělá na dálnici, při konstantní rychlosti. Ale jsou situace, kdy ten objem prostě chybí. Já jsem chvíli jezdil s A6 V6 TDI 150kW. To je úplně jiná liga než třeba to slavné 2.0biTDI 150kW nebo dokonce i 176kW.
Je pravdou, že jsem to trochu amnestoval, protože hmotnost vs. výkon = vcelku dobrá legrace. Řekněme, že do této třídy lze downsize akceptovat, ale pro dvoutunové SUV ani omylem. Svou službu to udělá na dálnici, při konstantní rychlosti. Ale jsou situace, kdy ten objem prostě chybí. Já jsem chvíli jezdil s A6 V6 TDI 150kW. To je úplně jiná liga než třeba to slavné 2.0biTDI 150kW nebo dokonce i 176kW.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
2.0T do 2t SUV nemusi bejt takova blbost. Stejne vetsina beznych ridicu vyuzije sotva polovinu vykonu a kdyz je 2.0T dobre udelany a odhlucneny tak proc ne. Jako auto pro manzelku na prevozy ditete po meste, vikendova cesta na chalupu a tak, bych s tim nemel zadnej problem.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Oproti staré T6 to bude jistě oživení, protože to byla katastrofa po všech stránkách. Ale 0-100 za 6,5s bude asi údaj spíš pro letáček než opravdové zrychlení.
Já jsem jel zatím jenom v D5 a tam se pro mne žádná změna k lepšímu nekonala. Je to stejně zdechlé, jako předchozí varianta. Zvuk je horší, akorát ta AT doznala změn k lepšímu.
Popravdě nerozumím tomu, proč bych měl dát cca 1,8 mio za čtyřválcový diesel v SUV, když za ty peníze mohu mít V6, která je v každém ohledu lepší.
Já jsem jel zatím jenom v D5 a tam se pro mne žádná změna k lepšímu nekonala. Je to stejně zdechlé, jako předchozí varianta. Zvuk je horší, akorát ta AT doznala změn k lepšímu.
Popravdě nerozumím tomu, proč bych měl dát cca 1,8 mio za čtyřválcový diesel v SUV, když za ty peníze mohu mít V6, která je v každém ohledu lepší.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A co Jeep Grand Cherokee? 3.6 V6 benzin, kdyby nebyl "dostatecne vykonny" tak lze i 5.7 HEMI. Oboji normalne oficialni dovoz.
Ano, to je pravda, ty motory jsou v tom dost nedustojny, ale pro zenskou to staci. Nova XC90 je nadherna, snad vychytaji detaily v interieru a bude to pecka. Dalsim autem ve flotile je GMC Suburban s 6.2D, takze bublani V8 se posloucha tam, Volvo je precijen volba bezpeci, designu a pohodli pro rodinu Konkretne u tehle vyhrala super historie, vybava a velmi nizky najezd+ bila v rdesignu.. to je pro zenskou splneny sen