VZKAZY
Re: VZKAZY
Asi nejsi ten správný profík.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ridici, co me ve stredu v Mohelnicaku naboural kamionem (inicialy znam): ty dementni kretene, kdybych vedel, kolik posranejch formularu musim po nehode vyplnit kvuli nejakymu ISU, tak bych te tam zkopal, to by byl jen jeden papir navic, to by mi nic neudelalo.
Zbytecne srani po servisech, pojistovnach jen kvuli tomu ze tomu sulinovi vypadlo srcatko tak me nevidel
Zbytecne srani po servisech, pojistovnach jen kvuli tomu ze tomu sulinovi vypadlo srcatko tak me nevidel
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Vsem kralum okresek: pokud vas na okresce dojede auto a nemuzete ho 10km setrast tak ste holt pomalejsi a misto pridavani na rovince ho nechte jet.
V tomhle je benzinova 1.4 bez turba za trest
V tomhle je benzinova 1.4 bez turba za trest
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Zrovna dneska na I/3 jsem si něco podobného říkal. V mítech, kde nejde předjíždět se všichni vlečou 80 tacho ve vláčku. Ale jak se silnice rozšíří na dva pruhy, tak hned plnej plyn a na konci je předjíždíš 140+ protože tě nechtěj normálně pustitEda píše:Vsem kralum okresek: pokud vas na okresce dojede auto a nemuzete ho 10km setrast tak ste holt pomalejsi a misto pridavani na rovince ho nechte jet.
Pánovi v Maserati včera odpoledne na II/409:
Já nezávodil, jenom jsem tak běžně spěchal a brždění do zatáček na nižší rychlost než jezdí moje žena s P807 mě fakt hodně zdržovalo.
Já nezávodil, jenom jsem tak běžně spěchal a brždění do zatáček na nižší rychlost než jezdí moje žena s P807 mě fakt hodně zdržovalo.
OPC
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Co sis pomohl ty kokote v BMW, když jsi se postavil do vjezdu na kruháč? Že když nemůžeš jet ty, tak nikdo?
BTW: toho, co navrhnul inovaci tohoto kruháče - z Jug. partyzánů zúžení nájezdu pouze na 1 pruh a v ulici Svatovícká najebal 3prdele přechodů - bych uměl nakopat do koulí, že by na to do konce svého zkurveného EKO života určitě nezapomněl
BTW: toho, co navrhnul inovaci tohoto kruháče - z Jug. partyzánů zúžení nájezdu pouze na 1 pruh a v ulici Svatovícká najebal 3prdele přechodů - bych uměl nakopat do koulí, že by na to do konce svého zkurveného EKO života určitě nezapomněl
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time