bavil jsem se o tomto foru... to ze vetsina lidi jsou blbci je matematicky prokazanogoes píše:ano dva a pul lidi je vetsinovy nazor vis co je vetsinovy nazor? tech 60% hlasu pro leviciBatman píše:ja myslim ze vetsinovy nazor tu je, at si dela kazdy co chce, pokud tim neomezuje ostatni
koutek experta Standy
Moderátor: řidičBOB
Re: koutek experta Standy
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ano, asi zalozim vlastni forum, kde budu sam a budu publikovat udaje o tom, ze 100% lidi ma nazor jako ja
je skoda, ze se ta matematicka skupina co tu uvadis uvelebila kompletne na tomto foru
je skoda, ze se ta matematicka skupina co tu uvadis uvelebila kompletne na tomto foru
Do čeho?
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
aby si založil vlastní fórum. Já mu fandím.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
vlado zkus jinou cestu - bud tu nechod, nebo si mne dej do ignoru.
Ne pro goese. Ten si je oponentem v každém druhém tématu, stačí se podívat na začátek a na konecBatman píše:problem je byt sam sobe oponentem
goes: Ignore list je k tomu, abys ty mohl ignorovat ostatní, ne abys ostatním říkal, že mají ignorovat tebe. Takže pokud nechceš číst jak ExFun reaguje na tvoje výlevy, dej si ho do ignoru sám
reese: prestan se pretvarovat navic Fun ma semnou stabilni problemy, mi jeho posty nevadi. Jen mu radim, jak se mne zbavit. Nechapu, ze je to takovy samo-tryznitel, kdyz je mu pomoci ihned. Takze zkus vice chapat vyznam situace, coz je ovsem pro tebe slozite.