koutek experta Standy
Moderátor: řidičBOB
Re: koutek experta Standy
goes: ty sis koupil už 3/4 planety a všeho na ní, takže mě to nepřekvapuje...
Nicméně "prázdný text, který dává smysl" nechápu - že ty sis ten příspěvek nechal vygenerovat tím skriptem?
Nicméně "prázdný text, který dává smysl" nechápu - že ty sis ten příspěvek nechal vygenerovat tím skriptem?
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
viděl bych to prozajičtěji - spíš se mu bliknutím snaží rozsvítit v kebuli, aby začal dodržovat zákon a jel v pravém...Batman píše:protoze si ymsli ze ses pirat a svim bliknutim na tebe vysilaji nenavistne paprsky zlakazysvjet píše:ja taky obcas jedu na dalnici klidne 160. ale jen chvili, protoze spotreba mi pak leze pres 6 litru jen nevim proc kdyz jedu jeste 30 km nad limit, nekdo na me porad blika
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
na to uz tu odpovidam asi po dvacate - ne. a zaroven k tomu dodam to, ze neznam nikoho a ani sebe, ze by zde nebyla tolerance k tomu, ze se porusi nejaky dopravni predpis. Zasadni rozpor vidim jen v tom, kdyz to nekdo poklada za spravne, dobre, dela to naprosto vedome, umyslne a jeste z toho ma curinu, jaky je to chlapakBatman píše:goes: ty znas a odrzujes vsechny existujici predpisy a pravni normy?
Jak pak dodavam. Je skoda, ze tito bojovnici za porusovani zakonu nejsou schopni prijmout toto porusovani od druhych
ja myslim ze vetsinovy nazor tu je, at si dela kazdy co chce, pokud tim neomezuje ostatni
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ano dva a pul lidi je vetsinovy nazor vis co je vetsinovy nazor? tech 60% hlasu pro leviciBatman píše:ja myslim ze vetsinovy nazor tu je, at si dela kazdy co chce, pokud tim neomezuje ostatni
A o jakých pirátech to pořád mluvíte? Já teda najezdím docela dost a ještě jsem žádného nepotkal..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
pirat pirata nevidiMr.Semtex píše:A o jakých pirátech to pořád mluvíte? Já teda najezdím docela dost a ještě jsem žádného nepotkal..
To je nějaká lidová pranostika? Zní to dost divně..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x