Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Hon na piráty

Příspěvek od Stepan »

driver: show na téma jak se co řeší oni dělat ale nechtějí. Zaprvý by na to nikod nekoukal, protože by to nepochopil a není to tak vtipné a zadruhé by šel kocourek sám proti sobě. Proč něco lidi učit, když je můžu zkasírovat a udělat to za ně. Naopak si myslím, že po sérii těhle videí přibide spousta troubů, kteří si budou na příslušníky otvírat držku, ale nebudou schopni vše dotáhnout do konce u SO->práce pro Kocourka nebo výdělek pro stát.

To co mají ty firmy v popisu práce a jaké jsou jejich kompetence zcela chápu. Ptal jsem se, zda má někdo konkrétní zkušenost s jejich postupem. Na 30kmh si člověk může hezky počíst, jakej je kocourek diletant a jestli je na tom trocha pravdy, tak bych si od něj nekoupil ani knoflík do kalhot :-s
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
driver
Letec

Příspěvek od driver »

Nemyslel jsem, že by je měli učit postup obhajoby, ale jak se zachovat při kontrole, aby byla možnost se úspěšně hájit.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
rutak11
Pan Řidič

Příspěvek od rutak11 »

oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Orwellovske Oceanii zase o krok bliz..
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Doufám, že s tím udělají nějaký průser a podobné chujárničky jim zakážou.
Za chvilku budou chtít dronem nakukovat do okna, jestli dobře třídíme odpad a nezabíjíme mouchy zbytečně krutým způsobem.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
driver
Letec

Příspěvek od driver »

Velké plány s technologií, která nevydrží ani do konce záruky...
S těmi drony to bude podobné jako s vrtulníky v oblasti dohledu na přestupky.
Pár kryštofů za rok a šlus si myslím.
Vzhledem k tomu, že tam jsou limitováni doletem papírově asi max 40min, v praxi třeba polovinu, tak to na žádné velké monitorování dopravy během celé šichty nebude.
Nepůjde tedy tak, jako s radarem celou šichtu monitorovat...
I kdyby měli několik "baterry pack" tak stejně by potřebovali dva drony, jednoho co 20minut monitoruje, a druhého, co sotva za těch 20minut servisují k dalšímu letu.
Zajímala by mě optika, optický zoom??? Pokud tam je taková optika jako jsou dnešní fotoaparáty, co umí udělat špičkové záběry, ale jen za ideálních podmínek, jinak většinou to stojí za houby, tak je to stejně k ničemu.
Je rozdíl natočit film, kdy týden plánují ideální počasí, a je rozdíl stanovit termín kryštofa předem, a pak ráno vyjet za mlhy a přes den fouká nebo jiná nepřízeň počasí...
Navíc je třeba ihned kasírovat, jinak řídila osoba vzdálená.
To dvoučlenná hlídka nezvládá.
Navíc jedni jsou na dovolené, druzí nemají povolení drona pilotovat, další má nemocenskou, atd...
Takže oni ty drony dokáží využít jen přes posily, což bývá párkrát za rok v rámci kryštofa.
Museli by zaměstnat další lidi, to systém nechce, platit sociální zdravotní, platy, dovolené, systém chce nakupovat techniku vypisovat výběrová řízení...
Třeba se něco změní a budou nabírat lidi, ale zatím to tak nevypadá, nebo má někdo nějaké info?
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Shr3k
Mistr volantu

Příspěvek od Shr3k »

Před chvíli jsem narazil náhodou na Majka: :D
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Jo, tohle video jsem mu sdílel na fanpage a dostal jsem ban =))
Jinak k tématu
Ok, obrázek jsem vložit nezvládl. Tak jenom link http://www.directupload.net/file/d/4429 ... xk_jpg.htm

Občas se i německý überfahrer utne. Navrhuji bodové postihy za špatné parkování :ymbringiton:
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Drony jsou nějaká malá domů pro někoho na prezidiu. Něco jako tříkolky, Hummery a vznášedla ve zlatých časech MP.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Pozor, jestli jsou to ty drony ktere myslim, tak ty vyvijel za tezky prachy statni podnik Vojensky technicky ustav.
Vec se jmenuje BRUS.
Pak byly jeste nejaky jinaci drony a ty zas mela konstruovat nejaka vysoka skola, ale to netusim jak dopadlo.
BRUS_Ceske_Policie.jpg
BRUS_Ceske_Policie.jpg (124.23 KiB) Zobrazeno 5250 x
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Odpovědět