chtěl bych se zeptat na jeden "problém" ohledně mého auta. Pokud píšu do nesprávného vlákna tak se předem omlouvám. Celý svůj dosavadní život jsem si zadek vozil v manuálu, letos jsem si po 10 letech rozhodl koupit nové auto, přiznám si, že mě docela překvapila ta technologie a je to vlastně úplně něco jiného než co jsem dosud zažil. Nejsem žádný odborník na auto a pojem „klidné jízdy“ se už v dnešní době nerazí.
A teď k problému, už se mi 2x stalo, že se mi auto při jízdě jakoby zacuklo a zastavilo, řekl bych něco jako když jedete v manuálu a při malé rychlosti máte špatně seřazenou stupeň. Nevím včem je problém, auto je zbrusu nový, takže předpokládám, že žádná porucha to nebude(mám ujeto asi 1000km). Nejezdím rychle, stalo se mi to při cca 60km/h. Dále mi dneska naskočila hláška o tlaku v pneumatikách, udělal jsem analýzu tlaku za jízdy jak to vyžadovalo, ale po restartu to po mě chce další analýzu, tak se ptám co to po mě chce?
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Předem děkuji za odpověď. Ocenil bych, kdybyste se zdrželi sarkastických komentářů, kdybych věděl, že s novými auty je tolik starostí tak bych si nechal moji škodovku. Děkuji
![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)