S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Yo!
V šest ráno budik, snídaně, kafe a hupky šupky hoďka a půl (stotřicetkm) brmbrmbrm po liduprázdných suchých cestách v příjemných slunečných 16-18st C. Oaaach.
V šest ráno budik, snídaně, kafe a hupky šupky hoďka a půl (stotřicetkm) brmbrmbrm po liduprázdných suchých cestách v příjemných slunečných 16-18st C. Oaaach.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
šak sem tež byl už vod třech vzhůru....
PP: fakt ti to ide len 37km/h na 1. st v redline? Nedá mi to pokoj odkedy sa to rozoberalo vo vlákne "ojeté sporťáky"
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
jo, jednička je fakt hodně pomalá....
Dneska asi skvrny na slunci.....za dnešních třista kilo metrů po středních Čechách a Práglu jsem potkal minimálně 15 kabriovozítek - nevídaná koncentrace.........ale všechny se střechou nahoře. Dneska. Nechápu.
Od Barchetty, přes MX5 po Caymany a Boxstery.....
Vlastně ne, výjimkou byla až nakonec stříbrná snad Astra na Baranďáku....
Takovej krásnej den....
Od Barchetty, přes MX5 po Caymany a Boxstery.....
Vlastně ne, výjimkou byla až nakonec stříbrná snad Astra na Baranďáku....
Takovej krásnej den....
MG - radost až na kost.
Kua a já to zase drtil v dešti
V půli cesty chcat přestalo, takže idylka. Včera jsem při jednom divokém driftu na mokru, přišel o kšiltovku MX5 frnkla někam do křoví po cestě na Makov, takže zase jezdím s kšiltem M.
V půli cesty chcat přestalo, takže idylka. Včera jsem při jednom divokém driftu na mokru, přišel o kšiltovku MX5 frnkla někam do křoví po cestě na Makov, takže zase jezdím s kšiltem M.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jezdíte s větrným štítem nebo bez? Já ho tam mám, ale auto je hezčí bez něho (mám teda skleněnej, ale i tak).
Bez (nemám ho ). Konečně používám šálu, co jsem asi před 5 lety dostal od našich k vánocům.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
NC má turbulence v kabině výborně vyřešené, takže ta malá výklopná blbost mezi oblouky, funguje dobře a pokud nechčije, tak střecha nonstop dole.
Akorát po zánětu lokte, jezdím preventivně s loketníma návlekama a i v chladu si vystačím s lehkou mikinou. Topí to jak žigul.
Akorát po zánětu lokte, jezdím preventivně s loketníma návlekama a i v chladu si vystačím s lehkou mikinou. Topí to jak žigul.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3