Onboard videa
Re: Onboard videa
IMHO hned to první předjíždění z tvé strany přestupek - pustil blinkr ještě než jsi začal předjíždět a tys mu tam stejně vlítnul.
Souhlas, to nebylo nic moc.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Lachende Bestien
- Letec
Zajímavá a paradoxní videa od Mr. Oxika, kdy na jednu stranu sám porušuje pravidla silničního provozu (pravda, většinou tím nikoho neomezí ani neohrozí, to by se na videu moc dobře nevyjímalo, že ano ), když mu to vyhovuje, a ještě se tím chlubí zveřejňováním svých videí na TyTrubce, na druhou stranu nejde pro "čuráka" daleko, pokud si někdo dovolí jej mírně zpomalit při předjíždění nebo se na křižovatce nerozjede jak Senna a ještě "školí" "cyklozmrdy" a la "na přechodu se nejezdí".
Na mě to působí značně pokrytecky - jinými slovy je z těchto videí zřetelně vidět negativní vliv řízení auta na psychiku člověka, kdy se z něj v mžiku oka stane hulvát a "školič" prakticky bez ohleduplnosti a soucitu s ostatními podobně nedobrovolně trpícími jedinci za volanty plechovek na kolech.
Konkrétně pak ostřikování cyklistů ponechám raději bez komentáře; kdyby měl řidič do 15 let, ještě bych pro tuto zábavu měl pochopení, jinak jde o chování jímž se vyznačují výše zmínění "čuráci" a "zmrdi".
Na mě to působí značně pokrytecky - jinými slovy je z těchto videí zřetelně vidět negativní vliv řízení auta na psychiku člověka, kdy se z něj v mžiku oka stane hulvát a "školič" prakticky bez ohleduplnosti a soucitu s ostatními podobně nedobrovolně trpícími jedinci za volanty plechovek na kolech.
Konkrétně pak ostřikování cyklistů ponechám raději bez komentáře; kdyby měl řidič do 15 let, ještě bych pro tuto zábavu měl pochopení, jinak jde o chování jímž se vyznačují výše zmínění "čuráci" a "zmrdi".
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
M.Z., EL_XEL: souhlasím, ideální to rozhodně nebylo, nicméně jsem byl připraven případně brzdit a nést důsledky případné srážky, blinkr jsem zaregistroval pozdě, koukal jsem 2x do zpětnýho, jestli už nejsem předjížděn
Lachende Bestien: pokud poukazuji na chyby ostatních, proč neukázat svoje? Že si slovně řidič uleví je podle mě lepší, než školit nebezpečně jako Trpiš a jemu podobní. Cyklisti jsou kapitola sama pro sebe, to už se řešilo v jiném vlákně, ovšem tenhle evidentně netušil, co dělá blbě, proto jsem na něj zařval z okýnka. A jen tak mimochodem, ne na všech videích jsem já nutně řidič
Lachende Bestien: pokud poukazuji na chyby ostatních, proč neukázat svoje? Že si slovně řidič uleví je podle mě lepší, než školit nebezpečně jako Trpiš a jemu podobní. Cyklisti jsou kapitola sama pro sebe, to už se řešilo v jiném vlákně, ovšem tenhle evidentně netušil, co dělá blbě, proto jsem na něj zařval z okýnka. A jen tak mimochodem, ne na všech videích jsem já nutně řidič
Oxik: To, co jsi vykřikoval není přesné.
Na přechodu se od února jezdí, dle zákona se jedná o sdružené přechody,
ale všem je už jasné, jak to dopadlo, jezdí se zkrátka po každém přechodu.
Jediné řešení je kamera, cyklista nesmí řidiče náhle donutit měnit směr a rychlost a po obyčejném nesmí jezdit vůbec.
Na přechodu se od února jezdí, dle zákona se jedná o sdružené přechody,
ale všem je už jasné, jak to dopadlo, jezdí se zkrátka po každém přechodu.
Jediné řešení je kamera, cyklista nesmí řidiče náhle donutit měnit směr a rychlost a po obyčejném nesmí jezdit vůbec.
- Přílohy
-
- foto4.jpg (329.96 KiB) Zobrazeno 4714 x
-
- 170920132472.jpg (50.29 KiB) Zobrazeno 4714 x
-
- images-1.jpg (5.25 KiB) Zobrazeno 4714 x
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- Lachende Bestien
- Letec
Těmi vlastními chybami myslíte neschopnost udržet za volantem negativní emoce na uzdě (nadávky) nebo porušování předpisů?
Aby ale bylo jasno - osobně jsem ten poslední, jenž by vás kritizoval za nedodržování mnohdy iracionálních dopravních předpisů a značení.
A sám jsem za volantem velmi často fušoval dlaždičům do řemesla za pomoci nejrůznějších označení mužských či ženských pohlavních orgánů.
Nemám v úmyslu vás nebo ostatní řidiče nějak hodnotit nebo kritizovat, jen opět sleduju převážně negativní vliv řízení 1t+ plechu na kolech na lidskou psychiku (tzv. syndrom instantního MMA šampiona).
Obzvlášť jde-li o výkonnější modely, na které většina ostatních řidičů finančně nedosáhne, čímž se potenciálně zvyšuje míra arogance a povýšenosti řidiče "tuněné" káry a množství frustrace a "školitelských" aktivit na straně řidičů slabších standartních plechovek.
Edit. Nemám nic ani proti cyklistům projíždějícím po standartním (nesmíšeném) přechodu pro chodce na kole, pokud u toho nikoho neomezí nebo neohrozí, pak nevidím důvod ho povýšeně "školit" (nejsem-li tedy např. poblíž postávají fízlocysta). V tomto konkrétním případě se cyklulín zachoval příliš suverénně; okamžitě si však svou chybu uvědomil a zastavil.
Aby ale bylo jasno - osobně jsem ten poslední, jenž by vás kritizoval za nedodržování mnohdy iracionálních dopravních předpisů a značení.
A sám jsem za volantem velmi často fušoval dlaždičům do řemesla za pomoci nejrůznějších označení mužských či ženských pohlavních orgánů.
Nemám v úmyslu vás nebo ostatní řidiče nějak hodnotit nebo kritizovat, jen opět sleduju převážně negativní vliv řízení 1t+ plechu na kolech na lidskou psychiku (tzv. syndrom instantního MMA šampiona).
Obzvlášť jde-li o výkonnější modely, na které většina ostatních řidičů finančně nedosáhne, čímž se potenciálně zvyšuje míra arogance a povýšenosti řidiče "tuněné" káry a množství frustrace a "školitelských" aktivit na straně řidičů slabších standartních plechovek.
Edit. Nemám nic ani proti cyklistům projíždějícím po standartním (nesmíšeném) přechodu pro chodce na kole, pokud u toho nikoho neomezí nebo neohrozí, pak nevidím důvod ho povýšeně "školit" (nejsem-li tedy např. poblíž postávají fízlocysta). V tomto konkrétním případě se cyklulín zachoval příliš suverénně; okamžitě si však svou chybu uvědomil a zastavil.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
Nebudme naivni, 99 % cyklistu nema o novem znaceni ani potuchy a jezdili, jezdi a budou jezdit po vsech prechodech jako doposud. Rozhodne bych to nebral tak ze je to dusledek novelizace vyhlasky, ale bezny, roky praktikovany stav.driver píše:…Na přechodu se od února jezdí, dle zákona se jedná o sdružené přechody,
ale všem je už jasné, jak to dopadlo, jezdí se zkrátka po každém přechodu…
Z tech tri snimku je platne znaceni jen na tom prvnim, druhy je prosta zmet nejakych car, posledni je IMHO nekde ze zahranici.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Ja teda nevim, ale me je absolutne fuk jestli po prechodu jde chodec nebo jede cyklista, pustim oba. A to sprchovani cyklistu ostrikovacema akorat ukazuje na mentalni nevyrovnanost ridice, kterymu bych nedal ani prukazku do knihovny, natoz pak ridicak a auto. Verbalni vyjevy clenu rodiny ani radsi komentovat nebudu..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Ten druhej je normalne prechod a k tomu prejezd pro cyklisty ne?
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i