VZKAZY
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: VZKAZY
Jo, a dneska jsem potkal, při vjezdu do Sanrema ceduli, co ukazovala rychlost a pod ní nápis "-5 punti"
To by mohla firma Staníka Humla zavést i u nás...když už se mu tolik let nedaří homologovat ten radar v K pásmu
To by mohla firma Staníka Humla zavést i u nás...když už se mu tolik let nedaří homologovat ten radar v K pásmu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Ve Francii jsem to před týdnem viděl rovnou v Eurech.
Nebudete se treba nekdo vyskytovat ted v nedeli, 17.7., na Nordschleife?
@berdych ref fuck-off Rio (Zika) = BRAVO!!!
(Konečně našel někdo z vowcí odvahu pojmenovat skutečnost )
(Konečně našel někdo z vowcí odvahu pojmenovat skutečnost )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Souhlas, poslední dobou se tom mluví míň a míň, takže spolehlivej ukazatel, že je to průser Přední golfisti už to zabalili dávno, v golfu to musíš mít v hlavě sakra srovnaný
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Brazilie je krasna zeme, ale kdyz clovek nakoukne kam nema, tak rychle pryc...neni to tak dlouho v co jsem byl v salvadoru a mnozstvi slumu, bordel, smrad, vdudypritomna chudoba mistnich a ve finale zpoved mistniho, ktery me zasvetil do zivota beznyho brazilcana, to fakt neni dobry misto pro boj s celkem zakernym virem
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Brasilia je bez pardonu zeme tretiho sveta. Delat tam OH je stejne ujete jako soupnout to do Soci, pak jim tam hodime jeste MS v hokeji a navdavkem MS ve fotbale. A jako podekovani si vezmem Krym a kus Ukrajiny. At zije politicka korektnost.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vzkaz řidiči tohoto vcelku hezkého vozu:
Nevím, jestli máš pokročilou artrózu nebo jsi jenom vylízaný ignorant, ale od Motola až na Evropskou, jsi nedal ani jeden blinkr - při odbočování nebo předjíždění. Prostě 0. Takhle jezdí opravdu vylízaní čuráci.
Nevím, jestli máš pokročilou artrózu nebo jsi jenom vylízaný ignorant, ale od Motola až na Evropskou, jsi nedal ani jeden blinkr - při odbočování nebo předjíždění. Prostě 0. Takhle jezdí opravdu vylízaní čuráci.
- Přílohy
-
- vlcsnap-2016-07-28-15h27m49s553.png (192.1 KiB) Zobrazeno 5516 x
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Naopak, profík se blinkrama neobtěžuje.
Já bych chtěl zase vzkázat všem řidičům, co jezdí tak strašně opatrně a dle rychlostních limitů, aby se toho drželi furt a všude. Proč je v nepřehledných zatáčkách neustále potkávám levýma kolama na mojí straně, (následujou úhybné manévry s vytřeštěnýma očima, hodné losího testu), v okamžiku předjíždění si začne zkracovat zatáčku, i když jede jak s hnojem apod.?!
Občas se pak ještě rozčilujou.
Já bych chtěl zase vzkázat všem řidičům, co jezdí tak strašně opatrně a dle rychlostních limitů, aby se toho drželi furt a všude. Proč je v nepřehledných zatáčkách neustále potkávám levýma kolama na mojí straně, (následujou úhybné manévry s vytřeštěnýma očima, hodné losího testu), v okamžiku předjíždění si začne zkracovat zatáčku, i když jede jak s hnojem apod.?!
Občas se pak ještě rozčilujou.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
S tím nesouhlasímM.Z. píše:Naopak, profík se blinkrama neobtěžuje.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time