BMW Divize
Re: BMW Divize
Jo ted me zpetne mrzi, ze jsem se nenechal povozit od spectrala nebo mijataku, abych to vyzkosel na vlastni kuzi.
PP co mas na mysli s tim "vstricnejsi"?
PP co mas na mysli s tim "vstricnejsi"?
Jo to platilo už na CTR, že lepší ňáká špéra než žádná. Rozdíl je ale těžko postřehnutelný. Na fwd jsem s lamelou jezdil jen jednou a jediný kde byl citelný rozdíl byl na brzdách, kdy to svorovalo v obou směrech, ale to tě pravděpodobně na okresce potká málokdy. Jinak když to svorovalo v záběru, tak to bylo velmi, velmi podobný.
PS: jdi do toho. Pokud někdy budeš v Lib tak není problém to zkusit v mojí (sklouznu se rád ).
PS: jdi do toho. Pokud někdy budeš v Lib tak není problém to zkusit v mojí (sklouznu se rád ).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
vstřícnější = předvídatelnější chování a plynulejší záběr
(ale opravdu jen o fous než quaife)
(ale opravdu jen o fous než quaife)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tam je nejakej lag nez se prida druhy kolo? Predvidatelnost asi spis udela vetsi stabilita a rozvor 3er, ne?
jo, vidíš, to mně nenapadlo, že možná ta větší plynulost 3er s lamelou je daná jeho větší hmotností a rozvorem.....
Tak teda jinak ... Poridil by sis po nabytych zkusenostech ted do Z-ka opet quaife nebo drexlera?
Pavproch by si nejradši pořídil nové lyže.
Já měl lameláky v STI a líp se mi rozhodně ovládalo BMW se šnekem.
Já měl lameláky v STI a líp se mi rozhodně ovládalo BMW se šnekem.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
V prvom rade sa to neda porovnavat na roznych autach. Take porovnanie stoji za staru belu.
Ja som rozdiel v neprospech quaifu tiez nezistil.
Ja som rozdiel v neprospech quaifu tiez nezistil.
@MZ: za a) je správně
@911: pravdu máš.....
@vrům: asi bych to neska prohodil - quaife (bezúdržba) do daily a lamela do Z4
@911: pravdu máš.....
@vrům: asi bych to neska prohodil - quaife (bezúdržba) do daily a lamela do Z4
Ono stejne na to asi jde sehnat jen torsen, kaaz na Si asi neni, jen na starsi 3.0i. Drexler stoji strasne moc, osGiken se tu asi ani neprodava, takze nakonec zbude leda quaife ...