Mercedes - auto pro masy
Re: Mercedes - auto pro masy
No vida, tak jsem se dozvedel ze jsem audi-klientela
G7 to ma a rve to furt, vpredu, vzadu, na zpatecku, bez zpatecky…
Vlastne je to ok, jen by mi stacilo otocit funkci toho tlacitka. Tzn. default za kazdych okolnosti OFF a jen tlacitkem kdyz JA budu chtit davam ON. A totez u stop-start…
G7 to ma a rve to furt, vpredu, vzadu, na zpatecku, bez zpatecky…
Vlastne je to ok, jen by mi stacilo otocit funkci toho tlacitka. Tzn. default za kazdych okolnosti OFF a jen tlacitkem kdyz JA budu chtit davam ON. A totez u stop-start…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Blbý to je, když přesedám mezi auty To mám často blízko k tomu, že s Audi něco povalím, protože čekám, až začne pískat přední senzor, který pískat ovšem nezačne
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Pan Řidič
presne ako pises, v dnesnej dobe neexistuje dovod (technicky) preco by si clovek nemohol nakonfigurovat takuto basic funkciu podla svojej chuti.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...to je to, čemu na tom nejvíc nerozumím. Přitom lze často nakonfigurovat kdejakou kravinu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Je to samozrejme problem vyrobni, kdy pak mas x-nasobek postupu dle variant. A pak navic cekacka 6+ mesicu. U aut typu Mazda mas 5 vybav, vyberes barvu, kola a hotove.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Protože lidi jsou kurvy a hned by žalovali automobilku, že to nefunguje protože tohleto a tamhleto. A pak by to ještě museli v servisech furt vysvětlovat, jak se to nastavuje a kdesi cosi. Já když vidím, jak jsou lidi blbí, tak bych do aut nedával nastavovatelného vůbec nic být výrobcemřidičBOB píše:...to je to, čemu na tom nejvíc nerozumím. Přitom lze často nakonfigurovat kdejakou kravinu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Třeba mne fascinuje, že v ofigo Audi servisu mi neumí sepnout tzv. švédský model SPDS, kdy svítí i zadek.
Přitom známej s kompem to měl do 5ti minut.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Lexus to taky neumi, ale treba v Seatu mi to zapli pres diagnostiku za par vterin pri prebirani auta...pritom je to vec kterou by meli mit vsechny auta povinne. Pak jezdej vsichni v desti a mlze bez zadnich svetel..řidičBOB píše:Třeba mne fascinuje, že v ofigo Audi servisu mi neumí sepnout tzv. švédský model SPDS, kdy svítí i zadek.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Cupre pri SPDS nesviti zadek? to budu muset zkontrolovat, taky to nemam rad.
jinak pisteni senzoru bez zarazene zpatecky povazuju za chybu. zastavim, necham nastartovane auto, jdu do kufru a auto rve jak na lesy. taky zkusim prozkoumat, jestli s tim nejde neco udelat
jinak pisteni senzoru bez zarazene zpatecky povazuju za chybu. zastavim, necham nastartovane auto, jdu do kufru a auto rve jak na lesy. taky zkusim prozkoumat, jestli s tim nejde neco udelat
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Standardne zadek nesviti, je potreba to zapnout pres diagnostiku.mmira píše:Cupre pri SPDS nesviti zadek? to budu muset zkontrolovat, taky to nemam rad.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k