S větrem ve vlasech....

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: S větrem ve vlasech....

Příspěvek od Vrooom »

Hele jeste jsi to dobre vychytal, tento to komplet pretocil :-))

Ja to taky chtel zkusit, ale nemel jsem poradne koule, skoda ze tam meli ty gumy :-/

Uz jsou venku i nejaky fotky :-)
Tady na lovu miatek.

Obrázek

A tady jako pan B-)
Obrázek
Obrázek

Urcite budu chtit jet i na pristi akci, je to tam super.

Samosvor by bodl, hooodne casto jsem z toho mel jen jednokolku :-/ Obvzvlast v zakrute na cilovku a pak na te prvni fotce.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Vrooom a M.Z. klobuk dole...slusne ste si to davali, a "one tyre fire" tiez dobry B-)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

Přidám i kousek svého onboardu z Mýta. Když se na to zpětně dívám, jezdil jsem hodně defenzivně (čti pomalu), hlavně jsem evidentně podvědomě šetřil ty brzdy, takže jsem brzdil hodně brzo a slabě (neustále opakovaná chyba).

:ar!
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Ked by niekoho zaujimal ten moj malinky zazrak :x
Obrázek
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Ihmo jsi to jel pekne, rychleji jsi se zorientoval nez ja, doted nevim zda jsem mel tu sikanu podrazovat na dva nebo to vzit az k zatacce a tam az podradit. Jak jste to jezdili miataci? :-)

Jo brzdeni mi taky neslo, bylo to hodne nekonzistentni, az dnes jsem se odvazil jit kouknout na auto a koukam ze nemam skoro zadny predni desky (hned po prvnim kole zacla svitit kontrolka)

Obrázek
Pro zajimavost jak to nejak ma byt viz zadni ...

Obrázek

Kdyz jeste projizdim videa, tak koukam ze jsi mel dobry pohled na muj asi nejkrizovejsi okamzik kdy jsem hral pinball o obrubnik.

Snowman000: priste se musis pridat ;-)

Na autickari je pekna reportaz, mame tam par fotek, + vystupujeme i ve videu :-bd
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Takych ako ja tam bolo ocividne mraky! By ste ma tam tazko nasli ;)) a tey bych vam ocividne vooobec nestihal [-x
Chce to trochu doladit, ale urcite sa ukazem...uz musim...nikdy si neodpustim ze E46 na okruh nikdy neslapla a predosli Passat ano... :-s
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

Vrooom píše:Na autickari je pekna reportaz, mame tam par fotek, + vystupujeme i ve videu :-bd
Kdo? Tebe jsem na fotkách a videu viděl, ale sebe jsem nenašel - asi proto, že jsem jezdil ani ne 20 minut. Tys mě tam viděl?

Btw, tady je ten tvůj pinball z mého pohledu, na záznamu to vypadá jako nuda, ale když jsem to tehdy viděl vlastníma očima, tak to vypadalo divočeji ;)

:ar!
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Mel jsem namysli mijataky.
mánička
Autoškolák

Příspěvek od mánička »

Vroom: Já tam cpal za dva už před ní, ale taky jsem ji nejezdil přes obrubníky, ale vymetal to kolem nich.. Je to pomalejší, ale mě to tak víc bavilo a na čas jsem nejezdil. Za tři bych tam už neměl výkon..Zkusím pak taky hodit krátký onboard, až se k tomu dostanu.. Z té mojí kocábky to zase vypadá jinak. Houpe se to jak člun :ymhug:
Sněhulák000: Takže jsi nakonec upřednostnil korozi?.. Dělám si prdel ;) Vítej mezi kadeřníky, ať dělá radost.. Nůžky a hřeben doufám vozíš? Povinná výbava každé miaty.. Hele a ty přední světla ti normálně svítí? Takhle z fotky to vypadá, že si svoje už odsloužily. Nebo je to zatmavené sprejem?? Jinak fajn vozítko, jenom ty kola bych vyměnil, ty by spíš seděly NAčku vzhledově.
Tak ať dělá radost!
Autobus a malé veselé autíčko
Raďas
Autoškolák

Příspěvek od Raďas »

Ta 130i ma luxusni zvuk, to zadny ctyrval s x turbama stejne nenahradi ;)
Akce super.
Odpovědět