Onboard videa
Re: Onboard videa
Asi nějaký zakomplexovaný vyhledávač konfliktů.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ajaj, Martin, výjezd směr Banská Bystrica. Tam bejvá veselo.
@Snowman - jel jsi projet Miatu na Harmanec?
@Snowman - jel jsi projet Miatu na Harmanec?
Nevim no, v 0:11 tomu v O3 slapne aby se tam vesel a on mu to zavre. Ano, Ford mel prednost, byl v pravu, ale kdyby jel s odstupem jak na zacatku, na pul sekundy sundal nohu z plynu, tak se tam O3 krasne vesla a vsichni jeli plynule dal.Eda píše:Oktavkar ale kokot, zanadaval bych si
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Vonkreuz: Nene...stahoval som si Miatu z Ciech...ale cestou som si dal Makov a Kremnicke Bane
Sorry za drncanie...kamera bola zle uchytena a na sedadle spolujazdca som mal 2 disky a v kufri dalsie 2 + Hard-Top
Sorry za drncanie...kamera bola zle uchytena a na sedadle spolujazdca som mal 2 disky a v kufri dalsie 2 + Hard-Top
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Já jsem právě okamžitě dal nohu z plynu... Žádná gesta, komenty, blikání, nic. Jsem jsem si povzdechnul. Možná nějaký vychovávač.Stepan píše:na druhou stranu, za to jakým stylem mu tam vprasil by si popotlačit zasloužil
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Měls je pořádně protroubit oba dva, co je to za blbý nápad zastavovat v tak blbém místě uprostřed křižovatky.Snowman000 píše:Moc dlho sa mi ich nedalo pozorovat ale Fusionak vyskocil z auta a rozbehol sa smer Octavka...ako to dopadlo netusim...
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu, co musí mít takovýto řidič v hlavě za hovna. Místo toho, aby jednoduše přejel doprava a nic dál neřešil, tak začne brzdit, vytvářet potencionálně nebezpečnou situaci a ještě srovná rychlost s kamionem, aby to tomu druhému ukázal.
Osobně bych mu tam smahnul LED dálkoffky na plný céres a ono by ho to přešlo, zmrda.
Osobně bych mu tam smahnul LED dálkoffky na plný céres a ono by ho to přešlo, zmrda.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time