Mercedes - auto pro masy
Re: Mercedes - auto pro masy
Zjevne tam bude porad stary OM 642, takze nechapu proc to divadlo a nenabidnou to hned. 350 CDI je zdaleka nejvice viditelna motorizace nejen v "E", akorat tim leda stvou vazne zajemce.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Re: Mercedes - auto pro mas
Včera mě vypeklo SLK, couval jsem doma v uličce pomalicku, az jsem se opřel o GTI. Nic se nestalo, ale zjevně pokud je zařazena jednička a pomalu couvam pres spojku, tak nejedou zadní senzory (máme to tam úzké a trochu jsem manevroval). No budu si to pamatovat.
Pozn. Couvanim pres spojku nemyslím, ze bych ji nechal prokluzovat, proste byla vyslapnuta, je to mírný kopeček. Nejsem zase takové hovado.
Pozn. Couvanim pres spojku nemyslím, ze bych ji nechal prokluzovat, proste byla vyslapnuta, je to mírný kopeček. Nejsem zase takové hovado.
to se ale deje vsude, skoda, VW, kundos, ford
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Já myslím, že u Škodovky to tak není, ale příležitostně porovnám.k86 píše:to se ale deje vsude, skoda, VW, kundos, ford
očividně se nepočítá s tím, že někdo bude se zařazenou jedničkou jezdit pozadu
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Lachende Bestien
- Letec
Nelze provést v tomto ohledu mírnou úpravu softwaru ŘJ?
Nicméně jak vidno, němečtí inženýři mají nedostatečnou představivost, s čímž by jim někteří výjimeční čeští řidiči mohli pomoci
Nicméně jak vidno, němečtí inženýři mají nedostatečnou představivost, s čímž by jim někteří výjimeční čeští řidiči mohli pomoci
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
-
- Pan Řidič
v mercedese sa automaticky aktivuju predne senzory ked klesne rychlost auta pod (tusim) 12 km/h. Zadne iba pri zaradenej spiatocke.
Tak jsem vyzkoušel stejnou situaci dneska s Oktávkou a tam ty zadní senzory jedou i při zařazené jedničce. Takže Mercedes bod dolů (ale třeba to v nových je už vychytané).
To má škodovka taky a je to docela dobro (Golf VI generace to automaticky neměl).martinecko píše:v mercedese sa automaticky aktivuju predne senzory ked klesne rychlost auta pod (tusim) 12 km/h. Zadne iba pri zaradenej spiatocke.
Přitom to není vůbec exotický scénář, stačí parkovat podélně do kopce a nechávat auto při srovnávání couvat jenom gravitací.Stepan píše:očividně se nepočítá s tím, že někdo bude se zařazenou jedničkou jezdit pozadu
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Golf VI nee, ale Golf VII už ano.
Audi nee - prý je to jiná klientela a je to zbytečně rušivé. By mne zajímalo, kdo taková vysvětlení vymýšlí...protože se jedná o čistě praktickou věc. A v dnešní době snad není problém tuto fci (ZAP/VYP) implementovat do nastavení přes PP nebo centrální butón lidstva.
Audi nee - prý je to jiná klientela a je to zbytečně rušivé. By mne zajímalo, kdo taková vysvětlení vymýšlí...protože se jedná o čistě praktickou věc. A v dnešní době snad není problém tuto fci (ZAP/VYP) implementovat do nastavení přes PP nebo centrální butón lidstva.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ten sedmickovej bych čekal, ze to bude mit, když to ma O3. Naopak absence u Audi mne poněkud nemile překvapuje a zdůvodnění naprosto debilni (když to muže mit i Mercedes). Pro parkování popředu je to super.