MPLB - OT a navazující diskuze
Re: MPLB - OT
Když je mod příliš aktivní a nedokáže pochopit co je to osobní napadání tak je to těžké. Osobně někoho napadám, když na něj fyzicky útočím, když urážím, nebo znevažuji jeho jméno. Přezdívka není žádný osobní údaj a nejedná se tedy o osobní napadání. Jak říkal můj šéf - aktivní blb je horší než třídní nepřítel.mmira píše:nekdo nekoho moderuje? pouze jsem upozornil na nechtene chovani. presne v souladu s pravidly.goes píše:huste je moderovat OT vlakno na smetisti
ty je, goesi, prece tak dobre znas a ridis se jimi. jeste nejaky problem?• Zdržte se prosím jakéhokoli osobního napadání ostatních diskutujících, podobné jednání nebude tolerováno. Veškeré osobní spory nesouvisející s tématem prosím řešte mimo veřejné diskuse.
Nech to být.
jelikoz si na internetovem foru nedovedu predstavit, jak bys ho chtel fyzicky napadnout, zustava nam jen napadnuti slovni. a protoze je tu zcela bezne, ze kazdy vystupuje pod nejakym uzivatelskym jmenem, je takovym napadnutim i nize citovany prospevek.
osobni animozity, at uz je jejich duvod jakykoliv, si proste reste mimo zdejsi forum.
castym nasledkem takoveho napadeni pak byva dlouha hadka, pro priklad nemusime chodit daleko, uz se tu neco takoveho udalo, a my si je tu neprejeme.Frida píše:Pepek je taková vlezlá volně se šířící internetová infekce.
osobni animozity, at uz je jejich duvod jakykoliv, si proste reste mimo zdejsi forum.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
no nic
Naposledy upravil(a) Frida dne čtv 24 bře 11:39, celkem upraveno 1 x.
Nech to být.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
modi nechapou, ze vic flejmu->vic kliku->vic penez->vic benzinu->vic 250 kmh cestou do prace
jezdím pod své možnosti a jsem ovce