S větrem ve vlasech....

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: S větrem ve vlasech....

Příspěvek od Snowman000 »

Diky :)
Dnes rano o 7 prvych cca 50km (bolo treba kupit chleba ;)) ) bez strechy spolu s pritulkou, ktora to nevydrzala a vopchala sa za volant a pochopila :P
Kazdoapadne ja Myto urcite ne...ved len vcera som MX-ku z tej vasej pekelnej krajiny dostal :D
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Idální auto na nákupy, jen se to pak trochu prodraží :D . Já od pátku najel přes 700km se střechou dole (chlastací akcička u Brna zakončená vyzvednutím a namontováním nového sání pro Miatku v Rožnově). Normálně ten vysavač má konečně ZVUK!!! A možná to na hoře i trochu líp jede. Dneska 350km s novým sáním a užíval jsem si to každou minutu. Tohle prostě potřebovala :x .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

To teda :D jen ta moja nejak nezere...presiel som cez 200km na 1/3 nadrze, asi ju moc setrim :-\

A k lepsiemu zvuku staci na spravnom mieste diera vo vyfuku (ja ju tam niekde asi mam ;;) ) :ymhug:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

tak jsem vcera vecer taky vyrazil na nakupy. ani jsem nemusel, ale nelibily se mi ty orezle brzdy. abyste nerekli, ze jem OT, mel jsem stazena vsechna okynka a ve strese diru, tak jsem taky mel pekny pruvan :D
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@mmira: :D

Yo! Yo! Yo!

Neska sem v šest (večur) vyrazil na letní podvečerení vyjížďku - Ebeka, Staré Hamry, Ostravice Morávka (až dozadu nad přehradu), Visalaje a zpět ditto.... po cestě tam byl ešče docela prázdninový provoz, zpět to ovšem byla jízda! :x 180 kiláků :x

Slunko moc nepražilo, bo opar, ideální těplota, tlak rosný bod.... a bezvětřo.... :x

Následné čepování se mi taky líbilo - 47litránků na 299,6 km.... :D

Potkali sme jednu Z3 (nestihnul sem kývnout, bo plné ruce práce - podřazování s meziplynem, blinkr a tak... :ymblushing: ) a jeden boxstér s pražskou značkou - myslíte, že ta pipina za volantem odpověděla na pozdrav? ...a to byl rovný úsek, klidná jízda, čili určitě neměla plné ruce práce :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Nemáš porše, nezdraví.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

kura, že ńa to nenapadlo hned.... enem (pod)rasa z munchen... :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jo, perlička.... od Raškovic až nahoru na Visalaje sem jel za žlutou lékařskou oftákou s červeným pruhem (hory, čili byl to scout) první pomoci - jel pod modrýma majákama a docela spěchal .... ač sem se fakt snažil jet pomalu, furt sem ho dojížděl.... :D
pucvol
Autoškolák

Příspěvek od pucvol »

Taky jsem si po 16 hod vyjel (Z4), směr Valmez, Rožnov, Hutisko,zastávka na nanuk v Čarťáku, Nový hrozenkov, Hostýnské vrchy, zastávka na Trojáku na kofolu, zastávka u rozhledny Maruška, Hostýnské vrchy podruhé :) a pak přes Hranice domů. Cca 130km, bez střechy s manželkou. Cestou jedna zlatá Z4 v Rožnově a jedna Felicie. Všichni opětovali pozdrav.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Ja vetr ve vlasech nemel ale ten predemnou jo. Senzacni akce, prijemny pokec. Miata je fajnova aji s parada gumama :-))), spectral ma vychytanou 130i. Okruh tam maji paradni, ani nezere gumy. Akorat se mi divne chovaji brzdy, pri ostre jizde ok, ale po ni na parkovisti pokazdy propadly.
Nejrychlejsi miata v Myte, MZ to mel v ruce.

Pak jeste posledni jizda, zadni gumy uz moc nedrzi ...

Odpovědět