S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: S větrem ve vlasech....
Diky
Dnes rano o 7 prvych cca 50km (bolo treba kupit chleba ) bez strechy spolu s pritulkou, ktora to nevydrzala a vopchala sa za volant a pochopila
Kazdoapadne ja Myto urcite ne...ved len vcera som MX-ku z tej vasej pekelnej krajiny dostal
Dnes rano o 7 prvych cca 50km (bolo treba kupit chleba ) bez strechy spolu s pritulkou, ktora to nevydrzala a vopchala sa za volant a pochopila
Kazdoapadne ja Myto urcite ne...ved len vcera som MX-ku z tej vasej pekelnej krajiny dostal
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Idální auto na nákupy, jen se to pak trochu prodraží . Já od pátku najel přes 700km se střechou dole (chlastací akcička u Brna zakončená vyzvednutím a namontováním nového sání pro Miatku v Rožnově). Normálně ten vysavač má konečně ZVUK!!! A možná to na hoře i trochu líp jede. Dneska 350km s novým sáním a užíval jsem si to každou minutu. Tohle prostě potřebovala .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To teda jen ta moja nejak nezere...presiel som cez 200km na 1/3 nadrze, asi ju moc setrim
A k lepsiemu zvuku staci na spravnom mieste diera vo vyfuku (ja ju tam niekde asi mam )
A k lepsiemu zvuku staci na spravnom mieste diera vo vyfuku (ja ju tam niekde asi mam )
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
tak jsem vcera vecer taky vyrazil na nakupy. ani jsem nemusel, ale nelibily se mi ty orezle brzdy. abyste nerekli, ze jem OT, mel jsem stazena vsechna okynka a ve strese diru, tak jsem taky mel pekny pruvan
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
@mmira:
Yo! Yo! Yo!
Neska sem v šest (večur) vyrazil na letní podvečerení vyjížďku - Ebeka, Staré Hamry, Ostravice Morávka (až dozadu nad přehradu), Visalaje a zpět ditto.... po cestě tam byl ešče docela prázdninový provoz, zpět to ovšem byla jízda! 180 kiláků
Slunko moc nepražilo, bo opar, ideální těplota, tlak rosný bod.... a bezvětřo....
Následné čepování se mi taky líbilo - 47litránků na 299,6 km....
Potkali sme jednu Z3 (nestihnul sem kývnout, bo plné ruce práce - podřazování s meziplynem, blinkr a tak... ) a jeden boxstér s pražskou značkou - myslíte, že ta pipina za volantem odpověděla na pozdrav? ...a to byl rovný úsek, klidná jízda, čili určitě neměla plné ruce práce
Yo! Yo! Yo!
Neska sem v šest (večur) vyrazil na letní podvečerení vyjížďku - Ebeka, Staré Hamry, Ostravice Morávka (až dozadu nad přehradu), Visalaje a zpět ditto.... po cestě tam byl ešče docela prázdninový provoz, zpět to ovšem byla jízda! 180 kiláků
Slunko moc nepražilo, bo opar, ideální těplota, tlak rosný bod.... a bezvětřo....
Následné čepování se mi taky líbilo - 47litránků na 299,6 km....
Potkali sme jednu Z3 (nestihnul sem kývnout, bo plné ruce práce - podřazování s meziplynem, blinkr a tak... ) a jeden boxstér s pražskou značkou - myslíte, že ta pipina za volantem odpověděla na pozdrav? ...a to byl rovný úsek, klidná jízda, čili určitě neměla plné ruce práce
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nemáš porše, nezdraví.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
kura, že ńa to nenapadlo hned.... enem (pod)rasa z munchen...
Jo, perlička.... od Raškovic až nahoru na Visalaje sem jel za žlutou lékařskou oftákou s červeným pruhem (hory, čili byl to scout) první pomoci - jel pod modrýma majákama a docela spěchal .... ač sem se fakt snažil jet pomalu, furt sem ho dojížděl....
Taky jsem si po 16 hod vyjel (Z4), směr Valmez, Rožnov, Hutisko,zastávka na nanuk v Čarťáku, Nový hrozenkov, Hostýnské vrchy, zastávka na Trojáku na kofolu, zastávka u rozhledny Maruška, Hostýnské vrchy podruhé a pak přes Hranice domů. Cca 130km, bez střechy s manželkou. Cestou jedna zlatá Z4 v Rožnově a jedna Felicie. Všichni opětovali pozdrav.
Ja vetr ve vlasech nemel ale ten predemnou jo. Senzacni akce, prijemny pokec. Miata je fajnova aji s parada gumama )), spectral ma vychytanou 130i. Okruh tam maji paradni, ani nezere gumy. Akorat se mi divne chovaji brzdy, pri ostre jizde ok, ale po ni na parkovisti pokazdy propadly.
Nejrychlejsi miata v Myte, MZ to mel v ruce.
Pak jeste posledni jizda, zadni gumy uz moc nedrzi ...
Nejrychlejsi miata v Myte, MZ to mel v ruce.
Pak jeste posledni jizda, zadni gumy uz moc nedrzi ...