Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
...až si někoho nevšimneš a sestřelíš ho, tak už asi do tohodle vlákna nenapíšeš
Osobně bych s tím žít nechtěl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Věř mi, že já taky ne. Jsou situace, kdy opravdu žádný trest nepřekoná výčitky svědomí a zabít někoho v autě je jedna z nich. A je jedno, jestli je to spolujezdec nebo jinej učastnik provozu. Znám osobně (bývalého) řidiče MKD, který zabil člověka na křižovatce, protože nedostal přednost. Od soudu odešel osvobozen, byla to jasná situace hlavní/vedlejší. Je to už skoro 10 let a dodneška dělá dělnickou profesi za polovinu své předchozí mzdy, protože se už bojí sednout za volant. A to řidiči z povolání nejsou většinou žádné citlivky...
V tomhle videu mi pán taky přijde zbytečně sebevědomej, bez přibrždění a proti sluníčku Tenhle konkrétní manévr se mi tbh taky nelíbil. Jenom jsem chtěl naznačit, že semafor, stejně jako čára, není zeď.
V tomhle videu mi pán taky přijde zbytečně sebevědomej, bez přibrždění a proti sluníčku Tenhle konkrétní manévr se mi tbh taky nelíbil. Jenom jsem chtěl naznačit, že semafor, stejně jako čára, není zeď.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
imho ten alkoholtester (pro řidiče) ve FR povinný BYL, esli to ale zrušili, zaplatpanbu, ale to sem nezaregistroval
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Bez jakkékoliv návaznosti na můj předchozí post:
0:57
Zajímal by mě rozsudek soudu v případě, že by tu holku fakt srazil
0:57
Zajímal by mě rozsudek soudu v případě, že by tu holku fakt srazil
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Mam Francii asi 2 km od domu a propiralo se to tu v L velmi intenzivne, nebudu tu psat kraviny prevzate z nejakeho ceskeho bulvaru. Alkotester ve F nikdy povinny nebyl, zrusili to narizeni driv, nez vubec veslo v platnost.pavproch píše:imho ten alkoholtester (pro řidiče) ve FR povinný BYL, esli to ale zrušili, zaplatpanbu, ale to sem nezaregistroval
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je fajn... Do zahraničí ho nevozím, protože ani po litru vína nedám víc než je povolený limit v civilizovaných krajinách. Tak zítra výlet do Nice
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Sere mi, že ten zmrd jezdí tam, co já.Stepan píše:Zajímal by mě rozsudek soudu v případě, že by tu holku fakt srazil
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stepan: tak proti by mu hrála rychlost a přechod pro chodce. I když měli chodci červenou, tak lze předpokládat v tomto místě možnou nekázeň. Dostat to nějaký nehodný soudce, tak jde s podmínkouna hrbu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ani to nepřivolávej.řidičBOB píše:...až si někoho nevšimneš a sestřelíš ho, tak už asi do tohodle vlákna nenapíšeš
je to jen statisticky otázka času.
V tomhle provozu, jenom na sekundu mrkneš doprava a zleva Ti skočí na přechod, kde před sekundou nikdo nebyl (nevidíš do úzké uličky) chodec, a schová se celou dobu, co přechází protisměr, v mrtvém úhlu A sloupku.
Potom, když ho vidíš před kapotou, tak to nelze ubrzdit a je potřeba se vyhnout, pokud je kam a pokud chodec uskočí.
Osobně tvrdím, že represe na řidiče už je v tomto maximální, a pozornost rovněž a nelze už zvýšit pozornost řidičů ani trestem smrti.
Vždyť už se proinvestovalo tolik prostředků, chodci mají přechody "jako ze zlata" (silnělší osvětlení, žluté blikající světla, atd)
Jediné řešení je nastolit represi na straně chodců.
Proč jim tam nebliká, pozor, smrt? Nebo bych tam nasekal zábradlí a závory.
Možná by stačilo méně radikální řešení, nevím, ale každopádně už bych tlak na řidiče nezvyšoval, je to zbytečné, když chodci skáčou pod kola sami...
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)