Citroën DS (DS3, DS4, DS5 ...)
Citroën DS (DS3, DS4, DS5 ...)
Nevidím tu žádnou pozornost pro novodobé Citroëny DS Četl jsem zdejší test DS3 a jsem trochu v rozpacích. Na jednu stranu moc pěkne auto, na druhou ale cenovka přes půl milionu za jinak stylizovanou C3 se mi zdá trochu přitažené. Mini sice levnější není, ale neexistuje žádné jiné takto pojaté auto. U Alfy už to neplatí, ale taky se dneska moc neprodává...
Takže co na to říkáte? Víte mimochodem kde by se to dalo projet? K Citroënům teda moc nechodím, ale aspoň z ulice jsem to v showroomech neviděl.
Takže co na to říkáte? Víte mimochodem kde by se to dalo projet? K Citroënům teda moc nechodím, ale aspoň z ulice jsem to v showroomech neviděl.
Re: Citroën DS (DS3, DS4, DS5 ...)
ja bych zkusil autosalon citroenu
Právěže jsem to nikde neviděl, ale jak říkám, až tak jsem to nezkoumal. Víš o místě, kde ho bezpečně mají jako předváděčku?
DS3 az takovy problem nebude, problem bude s top verzemi. Nicmene v praze mas primo dilera co pucuje novinarum, ten miva dobre zasoby
To Ti snad bez problémů řekne kterýkoliv prodejce, když chce prodat, ne?Reese píše:Právěže jsem to nikde neviděl, ale jak říkám, až tak jsem to nezkoumal. Víš o místě, kde ho bezpečně mají jako předváděčku?
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
Jako že mě pošle tam kde to mají? O tom dost pochybuju Jen jsem se ptal abych nemusel hledat, úspora času, nic víc.
Proč by Tě neposlal? Oni nejsou všichni na kordy. Když jsem já kupoval GT, tak ho taky měl na projetí jen jeden prodejce v republice a prodejce u kterého jsem ho chtěl koupit mě to tam domluvil.. A nakonec jsem koupil u svého prodejce, jezdil jsem tam i servisovat a všichni spokojeni..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
takovych pripadu je vice, ja se chtel jenom projet bez zajmu kupovat a muj vybrany model mi dovezli od dilera z plzne do brna, pravda byla to mazda. Prodejci sem v brne rovnou rekl, ze nejsem kupec, ale nejak mu to nevadilo. Holt nekde to jde a jinde ne.
Tak uz se na svetlo dere i DS5
http://www.autoforum.cz/bleskovky/citro ... fotografie
Jsem zvedav, jestli se tu nekdy zjevi i nejaky majitel Citroenu DS, zatim jsem jich na silnici moc nevidel
http://www.autoforum.cz/bleskovky/citro ... fotografie
Jsem zvedav, jestli se tu nekdy zjevi i nejaky majitel Citroenu DS, zatim jsem jich na silnici moc nevidel
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
DS3 dobrý, líbí se mi hodně. Naopat DS5 vůbec.