S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
MXpetek je nastesti taky dostatek
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Jeste vcera dopoledne, tesne pred vrcholem Passo Giau
Hauuuu, já scu taky....
Křasa!
Sem na letošek (skoro) plánoval asitak dvoutýdenní cestu s ukradenou střechou od nás na gibraltar, tam i zpět krz alpičky, ale ..... zdraví halt, no....
Křasa!
Sem na letošek (skoro) plánoval asitak dvoutýdenní cestu s ukradenou střechou od nás na gibraltar, tam i zpět krz alpičky, ale ..... zdraví halt, no....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dekuju. To je mi lito, dej se brzo do kupy. Abys to stihl driv, tak jeste jedna motivacni Obe nase auta pod Grossglocknerem, vys a bliz uz k nemu vyjet neslo Cayman GT4 + Exige S240
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Lepsiu dvojku som uz dlho nevidel
Kazdopadne pokial sa nieco neposerie, tak o cca 10 dni budem mat MX-5ku NBFL s 1.8 5st. so SPORT packom (LSD, velke brzdy), bude potrebovat trosku lasky, ale neskutocne sa tesim
Kazdopadne pokial sa nieco neposerie, tak o cca 10 dni budem mat MX-5ku NBFL s 1.8 5st. so SPORT packom (LSD, velke brzdy), bude potrebovat trosku lasky, ale neskutocne sa tesim
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman000:
ze? I kdyz to nevypada, tak i pekne nesourodou, ale do hodne vysokych rychlosti jsme si navzajem stacili. A to s nami mela jet jeste Honda NSX Targa, skoda, ze to znamemu nevyslo.
At ti ta Miata vyjde, pak se tu s ni pochlub
ze? I kdyz to nevypada, tak i pekne nesourodou, ale do hodne vysokych rychlosti jsme si navzajem stacili. A to s nami mela jet jeste Honda NSX Targa, skoda, ze to znamemu nevyslo.
At ti ta Miata vyjde, pak se tu s ni pochlub
Senza auta, ja dnes potkal miatu v Ostrave. Byla na sportovnim podvozku (velmi u zeme) a s rollbarem, vypadala fajnove.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak NSX je legenda, tu by mi stacilo aspon raz niekedy iba vidiet a pocut nazivo a mal bych vystarane
Jo urcite si ju nenecham pre seba...ale bude potrebovat predny naraznik a novu strechu...
Zatial ilustrativny obrazok (farba a model sedi, kola su tam ale klasicke 15" Enkei)
Jo urcite si ju nenecham pre seba...ale bude potrebovat predny naraznik a novu strechu...
Zatial ilustrativny obrazok (farba a model sedi, kola su tam ale klasicke 15" Enkei)
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Taky držím palec, ať Ti to s vlasy načechranými větrem sluší....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Diky...len sa to snazim nezakriknut proste kym nebude doma...
No jazdne mi to este viac vyhovuje ako NC a ten pocit z nej bol presne taky ako som si vzdy predstavoval, mozno to neposobi tak prekvapivo pevne ako NC, ale je to omnoho intenzivnejsi a uprimnejsi pocit
No jazdne mi to este viac vyhovuje ako NC a ten pocit z nej bol presne taky ako som si vzdy predstavoval, mozno to neposobi tak prekvapivo pevne ako NC, ale je to omnoho intenzivnejsi a uprimnejsi pocit
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...