Politický koutek
Re: Politický koutek
Těžká propaganda, těžká. A Klaus je zlatej člověk, minimálně v názoru na EU. To podepisuju.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nesouhlasím s ním v tisíc a jedné věci, ale na EU má od počátku jasný názor a čas ukazuje, že i zatraceně pravdivý.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jo, zrovna minulý týden sem přispěl (nemálo) ze svého.... kuwa...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... autem.html
S notnou dávkou cynismu je tedy potřeba podotknout, že na počátku všeho stojí lopata, která neumí ani zkontrolovat povolení. Všimli jste si, že to auto vůbec nevypadá, že by mělo mrazákovou nástavbu, čili převoz zmrzliny v něm byl poměrně nepravděpodobný?
S notnou dávkou cynismu je tedy potřeba podotknout, že na počátku všeho stojí lopata, která neumí ani zkontrolovat povolení. Všimli jste si, že to auto vůbec nevypadá, že by mělo mrazákovou nástavbu, čili převoz zmrzliny v něm byl poměrně nepravděpodobný?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Žabožrouti...no.
Jinak musím říct, že pár dní před tím, jsem se na té promenáďe procházel, bylo tam mraky lidí a kdyby se čmoud rozhodl 80 z nich rozjezdit na kaši, tak zcela v klídku a mohl by i couvat - nebyl tam totiž ani jeden policajt nebo voják...prostě nula.
Jinak musím říct, že pár dní před tím, jsem se na té promenáďe procházel, bylo tam mraky lidí a kdyby se čmoud rozhodl 80 z nich rozjezdit na kaši, tak zcela v klídku a mohl by i couvat - nebyl tam totiž ani jeden policajt nebo voják...prostě nula.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time