S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Vždyť ta minulá Q7 3.0 TDI musí být docela shnilá, ne?
Však mu to hovno jelo, nechápu co nacvičoval, se mu asi z kopečka ztopořil plyn.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Dneska ráno zez Plzně do Slaného.....a enem jedna MR2 bez střechy, zato s křídlem.....
MG - radost až na kost.
Ráno jsem se stavil v Autolarosu, že se vybavím nějakým tričkem a čepkou MX5.
Oni tam měli kulové a prý ani v nabídce nic není...
To jsem se dozvěděl po asi 10min. čekání.
Pak jsem byl zvědavý na nový model, čekal jsem bouřlivou debatu s vysvětlením předností nového modelu apod.
Nic takového se neudálo, prodejce přešlapoval, až konečně vypadnu z auta, na otázky odpovídal jak u soudu, evidentně byl přesvědčený, že tady mu pšenka nepokvete.
Ani náznakem se nepokusil auto aktivně nabídnout, nejspíš odhaduje lidi podle oblečení.
No každopádně si Autolaros úspěšně zabouchl dveře, od nich auto určitě nee.
Jinak se mi nový model velice líbil.
Oni tam měli kulové a prý ani v nabídce nic není...
To jsem se dozvěděl po asi 10min. čekání.
Pak jsem byl zvědavý na nový model, čekal jsem bouřlivou debatu s vysvětlením předností nového modelu apod.
Nic takového se neudálo, prodejce přešlapoval, až konečně vypadnu z auta, na otázky odpovídal jak u soudu, evidentně byl přesvědčený, že tady mu pšenka nepokvete.
Ani náznakem se nepokusil auto aktivně nabídnout, nejspíš odhaduje lidi podle oblečení.
No každopádně si Autolaros úspěšně zabouchl dveře, od nich auto určitě nee.
Jinak se mi nový model velice líbil.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to mi připomíná jeden nejmenovaný autosalon JEEP na Chodově (tuším, že už tam ani není) a dobu, kdy jsem pokukoval po GCH STR8. Přijel jsem tam JEEPem a za 30 min bloumání po showroomu, si mne ani jeden, ze čtyř prodejců, nevšiml. Kávička, listování v Blesku a hovor s kámošem, kam půjdou večer "balit buchty", mne taktéž dovedl k názoru, že takhle nee...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To jsou ale dve zcela jine situace. Kdyz uz nekde prodejce k zakaznikovi po vyzadani pristoupi, tak ma adekvatne jednat.
Na druhou stranu bytostne nesnasim, kdyz nekam prijdu a v klidu si chci projit prodejnu, aby ke mne nabehnul clovek a zacal hudrovat. Kdyz neco chci, tak si sam reknu.
Na druhou stranu bytostne nesnasim, kdyz nekam prijdu a v klidu si chci projit prodejnu, aby ke mne nabehnul clovek a zacal hudrovat. Kdyz neco chci, tak si sam reknu.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já nenapsal, že jsou stejné...jenom, že mi to něco evokovalo
Tak to já s tím problém nemám - člověk je tam od toho. Nemá otravovat, ale má se přijít zeptat, zda něco nepotřebuji - alespoň tak je to učí na školeních, ze kterých jim certifikace visí za zády na zdi.
Fakt, že drtivá většina prodejců nezvládá ani základní specifikace vozidel, která prodávají, je velmi smutné, ovšem je to velmi rozšířený jev.
Tak to já s tím problém nemám - člověk je tam od toho. Nemá otravovat, ale má se přijít zeptat, zda něco nepotřebuji - alespoň tak je to učí na školeních, ze kterých jim certifikace visí za zády na zdi.
Fakt, že drtivá většina prodejců nezvládá ani základní specifikace vozidel, která prodávají, je velmi smutné, ovšem je to velmi rozšířený jev.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To je pravda a dobrý obchodník umí vystihnout správný moment.
U auta pro fandy předpokládám, že mi ho bude nabízet taky fanoušek do aut a zahltí mě informacemi.
Kluci mě poslali po dobrých zkušenostech (s prodejcem) do Kodecaru, tam když přijeli MX5, tak okamžitě kamarádská debata a dokonce jim dali klíče, aby to projeli.
Odcházeli nabušení prospektama atd.
Takový přístup jak v Autolarosu nepamatuju nikde a stejnou zkušenost mají i jiní.
Evidentně tam frčí hlavně Hjondé.
U auta pro fandy předpokládám, že mi ho bude nabízet taky fanoušek do aut a zahltí mě informacemi.
Kluci mě poslali po dobrých zkušenostech (s prodejcem) do Kodecaru, tam když přijeli MX5, tak okamžitě kamarádská debata a dokonce jim dali klíče, aby to projeli.
Odcházeli nabušení prospektama atd.
Takový přístup jak v Autolarosu nepamatuju nikde a stejnou zkušenost mají i jiní.
Evidentně tam frčí hlavně Hjondé.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...a s tím nemusí podvádět - a jsou jedničky!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time