Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Označení "Solar Glass" by u Hyu./KIA nemělo znamenta pokovené sklo, ale sklo s vyšší absorpcí ultrafialového záření. Tedy něco jako skla s UV filtrem. Aspoň starší modely to tak měly.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...no a k tomu se při výrobě používají kovové soli křemičitanů...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Takže takové "kovovější" sklo, které lépe filtruje UV záření, ale bez speciální pokovené fólie mezi skly, tudíž nezeslabující nebo jenom minimálně zeslabující radarové paprsky?drabj píše:Označení "Solar Glass" by u Hyu./KIA nemělo znamenta pokovené sklo, ale sklo s vyšší absorpcí ultrafialového záření. Tedy něco jako skla s UV filtrem. Aspoň starší modely to tak měly.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
Nerozumím tomu, možná je víc principů filtrace UV. Jen neodborně jsem měl za to, že:
- pokovené sklo = determální - má odrážet co nejvíc tepla (obsahuje ty kovové soli křemičitanů)
- sklo s UV filtrem - při průchodu sklem se změní vln. délka UV zážení na nějakou "neškodlivou" vln. délku..
Každopádně jsem chtěl napsat, že "Solar Glass od H/K" není pokovené sklo - detekce a GPS příjem mám pod tímto sklem stejné, jako u jiných nepokovených skel.
- pokovené sklo = determální - má odrážet co nejvíc tepla (obsahuje ty kovové soli křemičitanů)
- sklo s UV filtrem - při průchodu sklem se změní vln. délka UV zážení na nějakou "neškodlivou" vln. délku..
Každopádně jsem chtěl napsat, že "Solar Glass od H/K" není pokovené sklo - detekce a GPS příjem mám pod tímto sklem stejné, jako u jiných nepokovených skel.
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Běžná pokovená skla mají mezi skly polymerní folii s napařenou kovovou vrstvou, která odráží sluneční paprsky, bohužel současně i podstatně zeslabuje radarový signál. Na některých vozech je třeba kolem zrcátka nebo v dolní části čelního skla krásně vidět, kde má folie vystřižené "okénko" na el. dálniční známku nebo GPS anténu vestavěné navigace.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Stepan píše:Tak jsem v rychlosti prošel historii tady fóra a při vší úctě, AR.cz, vaše argumenty v dřívější době nedávaly smysl.
Pořád si někdo myslí, že mé argumenty nedávají smysl a že G1S má "o dost lepší detekce""?VS* píše:Sko má o dost lepší detekce a ještě jsem s novým FW neměl FP....
Mimochodem, já vím, že porovnávat několikrát dražší pevnou sadu a levnou přenosku je trochu irelevantní, ale Stinger v Zlíchovském tunele často reaguje hned za koncem úsekovým měřením, takže občas mám problém zapnout kameru tak, abych tam neměl konec úsekového měření, ale abych zachytil počátek detekce.
Vypovídající hodnota toho tunelu kde jsou detekce pokaždé jiné a radar tam je opačně polarizovaný je jaká???
Zkuste někdy udělat pořádný test...
A ano...vždy budu tvrdit že Sko má mnohem lepší detekce...protože s obouma detektorama dlouhodobě jezdím a poroznával jsem je na skutečné ramery několikrát a rozdíl byl vždy značný...
Genevo One
Genevo One S Black
Na odjezdu je rozdíl jasný...na YT mám spoustu videí kde ten rozdím je i markantnější...
A co se FP týče tak zo je taky Sko někde jinde..tak jsem FP ještě neměl..s G1 je mám
A poznámka o zapínání kamery na začátku detekce znamená co? Že to video neumíte střihnout a musíte kameru zapnout a vypnout aby jste to nemusel stříhat?
Zkuste někdy udělat pořádný test...
A ano...vždy budu tvrdit že Sko má mnohem lepší detekce...protože s obouma detektorama dlouhodobě jezdím a poroznával jsem je na skutečné ramery několikrát a rozdíl byl vždy značný...
Genevo One
Genevo One S Black
Na odjezdu je rozdíl jasný...na YT mám spoustu videí kde ten rozdím je i markantnější...
A co se FP týče tak zo je taky Sko někde jinde..tak jsem FP ještě neměl..s G1 je mám
A poznámka o zapínání kamery na začátku detekce znamená co? Že to video neumíte střihnout a musíte kameru zapnout a vypnout aby jste to nemusel stříhat?
Naposledy upravil(a) VS* dne sob 18 čer 21:37, celkem upraveno 1 x.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vyvozovat cokoliv ze Zlíchovského tunelu, je hloupost. Co průjezd, to jiná detekce...
Z dlouhodobého pozorování (opravdové jízdy s detektorem) i já konstatuji, že Sko má lepší detekce než klasické G1.
Z dlouhodobého pozorování (opravdové jízdy s detektorem) i já konstatuji, že Sko má lepší detekce než klasické G1.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mě spíše pobavilo použité video z jiného fóra, bez toho, aby se daný uživatel zeptal toho uživatele, co mu video patří, zda ho může použít...
PS Stinger má takovou detekci, která nelze ani zaznamenat na kameře
PS Stinger má takovou detekci, která nelze ani zaznamenat na kameře
Naposledy upravil(a) gebic dne sob 18 čer 21:49, celkem upraveno 3 x.
To víte...když s ním od dodavatele geneva nikdo nekumunikuje a na tož aby dodali Sko tak přece nebude chválit Sko když ho nemůže prodávat...
Gebič: a Já naivně myslel že ar.cz si aspoň dal tu práci a testoval to sám...
Gebič: a Já naivně myslel že ar.cz si aspoň dal tu práci a testoval to sám...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA