Ojete sportaky - zajimave nabidky
Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky
To ale nestoji na tom, zda je to dobre, spatne, nebo jak. Ostatne nepochybuji o tom, ze ten Fiat bude vykazovat lepsi hodnoty ve vsech moznych rezimech statickeho ci dynamickeho zrychleni. Jde jenom o ten pocit moct to furt ucelne tocit.KDB píše: A upřímně, u koho z Vás a jak často se otáčkoměr podívá za 5000 ot ?
A druhak, i motor s turbem se dá udělat dobře....líp, než lecjaká atmosféra - soudit budu, až se svezu.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
KDB píše: A upřímně, u koho z Vás a jak často se otáčkoměr podívá za 5000 ot ?
A druhak, i motor s turbem se dá udělat dobře....líp, než lecjaká atmosféra - soudit budu, až se svezu.
Tak 5000+ ot neni problem, ale ja bych videl nejvetsi vyhodu turba snadne navyseni vykonu a u novoty neni problem s zivotnosti takovehle vikendovky.
s firemním (velmi) často a s m4Zlikem furtKDB píše: A upřímně, u koho z Vás a jak často se otáčkoměr podívá za 5000 ot ?.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Vzdycky jsem mel rad auta, co toci pres 8000. Kdybych nelizal omezovac, neporizoval bych si jeKDB píše: A upřímně, u koho z Vás a jak často se otáčkoměr podívá za 5000 ot ?
Ted mam motor s preplnovanim kompresorem, je to dobre spojeni obou svetu. Zustava zachovana nadherna linearni krivka vykonu se spickou nahore jako u atmosfery. Obcasny cruising se sundanou strechou a uz od nejnizsich otacek mam dost vykonu i kroutaku (na vahu auta) na to, abych nikoho nebrzdil a predbehl bez razeni snad vsechno, co potkam, kdyz je potreba. A pri vytoceni peklo, max. vykon na 8000 a stekot omezovace na 8500 ot./min.
Nikde neřeším paírové hodnoty - jen to, jak motor bude působit ve skutečnosti. I turbo může bý točivé.ctrl_j píše:To ale nestoji na tom, zda je to dobre, spatne, nebo jak. Ostatne nepochybuji o tom, ze ten Fiat bude vykazovat lepsi hodnoty ve vsech moznych rezimech statickeho ci dynamickeho zrychleni. Jde jenom o ten pocit moct to furt ucelne tocit.KDB píše: A upřímně, u koho z Vás a jak často se otáčkoměr podívá za 5000 ot ?
MG - radost až na kost.
Jsem rád, že je (předvídatelně ) takováhle odezva.
Je bohužel fakt, že většinu motorů nemá smysl točit a většinu řidičů to ani nenapadne. A pak tomu následně odpovídá i charakter motorů.
Je bohužel fakt, že většinu motorů nemá smysl točit a většinu řidičů to ani nenapadne. A pak tomu následně odpovídá i charakter motorů.
MG - radost až na kost.
Přes 5000 RPM? Bohužel, nemohu Ale když mám půjčený Swift tak po zahřátí je tam pořád. Nejsympatičtější z těch dnešních dostupných sporťáků mi přijde MX-5 1,5, omezovač v sedmi a půl, výkonu pořád dost aby to zrychlovalo případně i do kopce a šlo s tím předjet náklaďák
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Jen to nekonkurence schopne mazda financovani .... a teda vlastne i ty dodaci lhuty typu 8 mesicu to auto trosinecku, malinecko, zabiji
imho autí proradost jedině keš na prkno.... financovat "hračku" mi přinde poněkud mimo .... buď chci a mám na to, nebo do (auta pro radost) prostě nendu.... ale nedělám si nárok na patent na rozum a už vůbec ne že je můj názor jediný správný....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.