Jaké stavební auto?
Jaké stavební auto?
Budu stavět Mám tahat všechno v zánovní Dacii a po dostavění si konečně koupit auto, nebo si pořídit nějaké vysloveně stavební na zhuntování? Libilo by se mi cokoliv od Felicie Pickup až po F150. Rozpočet co nejnižší, však budu stavět
Re: Jaké stavební auto?
Dacia je dobré stavební auto, nic jiného bych nehledal.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
koupit vrak znamena dost penez navic za jeho udrzbu - leda poridit neco s cerstve udelanou STK, brat to jako adrenalinovou zalezitost s tim, ze tomu nekde odejdou brzdy v okamziku, kdy bude v kufru 300 kg cementu a na kouli vozik plny pisku.
ja to teda udelal, nakonec jsem byl rad, ze jsem binec netahal v jinych autech, ale nemel jsem dacii
ja to teda udelal, nakonec jsem byl rad, ze jsem binec netahal v jinych autech, ale nemel jsem dacii
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Skutečná cena auta není za kolik jsi ho koupil, ale až rozdíl mezi nákupní a prodejní cenou.DaciaFan píše: Rozpočet co nejnižší, však budu stavět
A nemyslím si ani, že v tom F150 by šlo odvézt nějak moc materiálu
Koupit pořádnej vlek je nejlevnější varianta. A na sedačky ochranný potah, když už.
já chalupu postavil s favořitem (krátkým) bez koule
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kamarád dělal chladaře a jezdil krátkým favoritem, kde bylo jen sedadlo řidiče. A to auto dojezdil úplně komplet do mrtva.
No jo, ale pořádným vlekem auto dostane taky na prdel....
MG - radost až na kost.
Cili favorita/felicii a k tomu ten vlek.
Vcera sem zrovna jednu felcku potkal, na lane tahnul Iveco Daily
Vcera sem zrovna jednu felcku potkal, na lane tahnul Iveco Daily
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/