Miata píše:Není to sice NC ale velmi slušné NA, které je bezprostřednější a do budoucna na něm neproděláš ani kačku
forum.mx-5.biz/viewtopic.php?f=6&t=4508
Upřímně vůbec netuším rozdíly, prostě chci aby to trochu jelo, přece jen už jsme zvyklí na nějaký výkonový standard, hlavně se nám líbí.
Kdyby se někomu chtělo stručně popsat zásadní rozdíly, rád se poučím.
Rozdíl ve výkonech neřeš, mam to nejslabší NA a kluci co maji NC 2.0 tak neujedou, jen do většího kopce trochu ztrácím. Mrkacka je mene komfortní, ale o cca 140kg lehčí což právě vyváži výkonový deficit. A kvuli nizsi hmotnosti je zivejsi, neni tak utlumena jako NC. Kazdopadne kterakoliv MX-5 je super volba pro zabavu v relativne normalnich rychlostech. To co jsi postoval je pred fl, takže vysoká koza, priprav se na mořskou nemoc fakt se naklání když jedeš rychleji. Kdyby si hledal jinde, vyhni se auto centru Kral, tusim z brna, většinou ma několik NC v nabídce, ale často bouračky a blbě opravené. Jinak veškeré info najdeš na forum.mx-5.biz az něco budeš mit, mrkni na foru na srazy, máme tam beskydskou smečku tak se můžeš s námi někdy protáhnou beskydama.
MX-5 není o vykonu, sam mam daily 535D, takže jsem na výkon zvykly, ale pokud se chceš pri rizeni opravdu bavit a mit souzneni se strojem, tak neznám lepsi volbu nez mx-5. A to jsem řídil dost různých aut... M.Z. bez se nějakou projet ideálně z ostravice az na Konečnou a zpět a uvidíš sam.
Já neřeším nic jiného, než MX5, to báwo má na hrbu 220tkm, což na mě nepůsobí jako záruka jistoty.
Chci aby to i trochu jelo, ale nepotřebuju žádnou extra pilu, přece jenom jízda bez střechy je trochu o něčem jiném.
Určitě se nějaké projížďce bránit nebudu
Najdi nejbližší na prodej a vyzkoušej ji. Jinak ta co jsi tu dával ma pěknou barvu, skoda ze nemá recara a ověř si kilometry... I když ty auta de neserou, jen reznou.