f
Moderátor: řidičBOB
Re: Hloupost mé přítelkyně
Zlaté havaríjko
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...navíc, jak psal ctrl_j: ještě by dodatečně dostala flastr za nenahlášení DN a třeba by po ní ještě vymáhal škodu, kterou způsobila
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak do archivu, pro dalsi generace:
Johanes37 píše:Zdravím... Moje přítelkyně jela včera s mým autem a protijedoucí náklaďák naložený dřevem jedoucí jak hovado si zkracoval esíčko na úzkém místě mezi vesnicema a vytlačil jí na krajnici, která se sní utrhla, trefila mostek a po pár metrech lízla strom (nárazník, blatník, vylomené pravé kolo, světlo nevím), týpek po chvilce zastavil a došel se podívat jestli jí nic není, pak dostala pěkný proslov o situaci a že na tom místě je poprvé (zřejmě do vedlejší vesnice jezdí překládat dřevo na vlak) a pak se uráčil odjet... A zde nastupuje hloupost nebo spíš totální debilita mé přítelkyně, kterou nemůžu pochopit , nechala ho odjet, nevyfotila si jeho náklaďák, nezdokumentovala tu událost, místo aby mi hned zavolala tak ze strachu z mé reakce zavolala známým co bydlí poblíž a ty jí poradili ať PČR nevolá, že náklaďák je v prdel* atd. a spousta chytrých keců a iniciativně jí pomohli auto dostat domů a já se to dozvěděl cca po čtyřech hodinách Co teď s tím ještě zmůžu? Dá se s tím něco udělat? Nebo můžu dát hold své přítelkyní a uctívat její debilitu? Vím, že za posledních 7 dní co tam ta parta sváží to dřevo už skončili mimo silnici min dvě auta a místní si na ně všude možně stěžují... Děkuji
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/