Volkswagen obecne
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
Ty rozdíly jsou opravdu zanedbatelné a přidaná hodnota je tak někde kolem 50t...možná.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Docela o tom přemýšlíme. Přítelkyně sice má teď mé šestkové GTI, ale bohužel vzhledem k okolnostem je výhledově potřeba něco většího. Teď teda ale musíme zjistit, jestli projedeme vratama
pekne to jede. jen tacho tam nahore extremne keca, tech 289 bude max 270, mozna min
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Po polroku konecne zase spolu, tentokrat uz nam to ziadny dochodca nepokazil
Onboard z rovnakeho miesta ako s Tiguanom...
Onboard z rovnakeho miesta ako s Tiguanom...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Beetle: přijde FL, který bude vyráběn ještě 2 roky a pak konec tohoto modelu
Golf: FL 2017 - hlavní změnou bude možnost LED dynamic světel...zbytek jenom kosmetika
Multivan 2018 - 3.0TDI V6
Golf: FL 2017 - hlavní změnou bude možnost LED dynamic světel...zbytek jenom kosmetika
Multivan 2018 - 3.0TDI V6
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak jsem ještě zkoumal Tourana, ale má to malej kufr a maximálně 1.4 TSI (dehet nechci), takže to vyhrála Alhambra 2.0 TSI. Věrnost značce ocaď pocaďEL_XEL píše:Docela o tom přemýšlíme. Přítelkyně sice má teď mé šestkové GTI, ale bohužel vzhledem k okolnostem je výhledově potřeba něco většího. Teď teda ale musíme zjistit, jestli projedeme vratama
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Alhambra 2.0TSI DSG je taky můj "černý kůň" rodinné dopravy za rozumnou cenu a bez nafty. Za mě pochvala.EL_XEL píše:Tak jsem ještě zkoumal Tourana, ale má to malej kufr a maximálně 1.4 TSI (dehet nechci), takže to vyhrála Alhambra 2.0 TSI. Věrnost značce ocaď pocaďEL_XEL píše:Docela o tom přemýšlíme. Přítelkyně sice má teď mé šestkové GTI, ale bohužel vzhledem k okolnostem je výhledově potřeba něco většího. Teď teda ale musíme zjistit, jestli projedeme vratama
Ten se k nám nedováží, musel bych si ho koupit v Německu. Plus ten kufr nebyl dost velkej, potřebujeme do něj dostat invalidní vozík a aby s tím nebylo moc sraní (hlavně přítelkyně ho tam bude muset být schopná dostat a vyndat snadno a ten vozík má nějakých 25 kilo, takže budeme nějak řešit i nějakou rampu do kufru).Snowman000 píše:A Touran 1.8 TSI?