Čo dalej po E46?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky
No presne tu tvoju NB 1.8 s Torsenom, len to asi nebude tak bezchybny stav a bude pouzivana pekne cely rok
Asi s nou nebudes mat cestu smer SVK ze bych si to potvrdil ze je to shit
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Bohužel tě zklamu, tak daleko se s ní nechystám. Kdyby jsi se ale ocitl u nás na severu, tak není problém se domluvit. Jinak kromě torsena doporučuju trvat i na 6st. převodovce - je moc pěkně poskládaná.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Na miate budes opravovat korozi, to neni vhodny celorocni auto. Je to u nich dost velky problem :-/Snowman000 píše:No presne tu tvoju NB 1.8 s Torsenom, len to asi nebude tak bezchybny stav a bude pouzivana pekne cely rok
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To Jarka: JJ 6st. prevodovku bych rad a na sever sa mozno casom dostanem, ale aby to uz nebolo na MX-5ke
To Vrooom: O tej hrdzavosti MX-5 samozrejme viem, pri NB to schytavaju lemy a nosniky (tie bych chcel zohnat v co najlepsom stave)...nepotrebujem z nej mat lestenku, na to je moj budget malo nafukovaci, ale nenapada ma ine male RWD okolo 5000€ cisto na zabavu?
To Vrooom: O tej hrdzavosti MX-5 samozrejme viem, pri NB to schytavaju lemy a nosniky (tie bych chcel zohnat v co najlepsom stave)...nepotrebujem z nej mat lestenku, na to je moj budget malo nafukovaci, ale nenapada ma ine male RWD okolo 5000€ cisto na zabavu?
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Fiat Barchetta. Vekem, najezdy, cenou, vykonem velmi podobne MX-5 NB.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ale neni to RWD!!! A neni to len o nejakom drfitovani, ale o tom pocite ktory ma naucila E46 kedy predok zataca a zadok tlaci...a nemat ja tuto "debilnu" podmienku tak skoncim na 99% vo Forde Puma
Samozrejme som uvazoval aj nad Z3 ale to je stale viac cruiser, Z4 cenovo uz moc vysoko, no a nakoniec MR2 a MG TF, a aj ked MR2 davam este nejaku malinku nadej, z oboch mam velky respekt kvoli motoru v strede, rad bych si uzit zabavu, ale nevystrasit sa k smrti
Jo a MX-5 som chcel uz pred kupov E46, no vtedy neobstala ako jedine auto v domacnosti
Samozrejme som uvazoval aj nad Z3 ale to je stale viac cruiser, Z4 cenovo uz moc vysoko, no a nakoniec MR2 a MG TF, a aj ked MR2 davam este nejaku malinku nadej, z oboch mam velky respekt kvoli motoru v strede, rad bych si uzit zabavu, ale nevystrasit sa k smrti
Jo a MX-5 som chcel uz pred kupov E46, no vtedy neobstala ako jedine auto v domacnosti
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Za posledních půl roku, jsem absolvoval kolečko po všech roadsterech, co jsou do ceny 100-150.000 a řekl jsem si, že nevynechám nic, nebudu mít předsudky a vezmu, to, co mě osloví, bez ohledu jak se to jmenuje a odkud to pochází.....
Po desítkách projetých aut se do užšího výběru dostala NB, NC, Barchetta, Spider (V6), a trochu překvapivě SLK do roku 2000. Z tohoto vypadla NB i NC .
Nakonec jsem koupil SLK, bohužel po faceliftu a tudíž s 6kvaltem, který mě, diplomaticky řečeno, nenadchává (hlavně zpřevodování).
Ale už teď vím jistě, že stejně znovu pořídím MG F, které mě vychází po všech stránkách (jízdní vlastnosti, ergonometrie, spolehlivost) nejlíp....
Jediné, kam se můžu posunout dál je Elise, nebo Caterham, ale třeba s Elise jsem neměl možnost se řádně svézt, takže je otázka, jestli posun v menší váze (cca 250kg) a nastavení od Lotusu stojí za desetinásobnou pořizovací cenu....
Po desítkách projetých aut se do užšího výběru dostala NB, NC, Barchetta, Spider (V6), a trochu překvapivě SLK do roku 2000. Z tohoto vypadla NB i NC .
Nakonec jsem koupil SLK, bohužel po faceliftu a tudíž s 6kvaltem, který mě, diplomaticky řečeno, nenadchává (hlavně zpřevodování).
Ale už teď vím jistě, že stejně znovu pořídím MG F, které mě vychází po všech stránkách (jízdní vlastnosti, ergonometrie, spolehlivost) nejlíp....
Jediné, kam se můžu posunout dál je Elise, nebo Caterham, ale třeba s Elise jsem neměl možnost se řádně svézt, takže je otázka, jestli posun v menší váze (cca 250kg) a nastavení od Lotusu stojí za desetinásobnou pořizovací cenu....
MG - radost až na kost.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Preco vypadli oboje MX-5?
PS pre Admina: Viem poprosit prehodit toto vsetko ohladom MX-5 sem ku mne?
http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... &start=270
Dakujem
PS pre Admina: Viem poprosit prehodit toto vsetko ohladom MX-5 sem ku mne?
http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... &start=270
Dakujem
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Re: Čo dalej po E46?
sloučeno, doufám, že sem nikde nic nezapoměl.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Udelat to naopak, pritelkyni za 5k nejaky priblizovadlo a pro tebe sportak - 130iTo Vrooom: ale nenapada ma ine male RWD okolo 5000€ cisto na zabavu?