Ale jo, může, co by ne. Jen jsem reagoval na tu "obtížnost" přepsání stavu v pamětích. Je to maličkost, tím bych se neřídil.Wertzui91 píše:Já furt nechápu, proč by nemohlo mít 121 000km...
Kolik asi stálo jako nové?
- GeneHawkins
- Letec
Re: Kolik asi stálo jako nové?
121tkm za 10 let a jeste z italie je HODNE podezrele, ale zase ne nerealne.
Vstriky, dvouhmota, turbo jsou caste bolesti a trpi tim kazdy naftak, takze je to jedno co koupis.
Vstriky, dvouhmota, turbo jsou caste bolesti a trpi tim kazdy naftak, takze je to jedno co koupis.
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Vstřiky na tomhle motoru měnil známý někdy kolem 130-150 tisíc km a stálo to cca 30.000Kč. Jezdilo to hezky a za málo.
Astra H:
-slepne plast na světlech, strašidelně, GM nemá peníze na to, aby koupil UV filtr do plastu.
-trhají se sedačky, ty rádoby kožené zas praskají (koženka nevalné kvality, skoro tak špatná jako u Mercedesu )
- nemá dvojité těsnění dveří, taková bum prásk plechařina.
Astra H:
-slepne plast na světlech, strašidelně, GM nemá peníze na to, aby koupil UV filtr do plastu.
-trhají se sedačky, ty rádoby kožené zas praskají (koženka nevalné kvality, skoro tak špatná jako u Mercedesu )
- nemá dvojité těsnění dveří, taková bum prásk plechařina.
Vím, že nafta bývá dražší na údržbu, ale benziňáky byly strašně oholené na výbavě a celkem o dost dražší. Navíc teď ročně najedu 20-25 tisíc km tak se mi zdálo, že to už pomalu vyjde na stejno, jestli nafta nebo benzin. Potřeboval jsem rodinné auto a např oproti předraženým Octavkam nebo Golfum mi to přišlo jako rozumný kompromis
Tak děkuju. Uvidíme, kolik to vydrží. Snad ještě hodně
Tak děkuju. Uvidíme, kolik to vydrží. Snad ještě hodně
Mám takúto Astru, ale benzín.
Poruchy: baterka po 10 rokoch neprežila úplné vybitie, výfuk skorodovaný, váha vzduchu odišla zrejme kvôli oleju z filtra.
Interiér extrémne strohý, spotreba pre Teba irelevantná, inak OK.
Poruchy: baterka po 10 rokoch neprežila úplné vybitie, výfuk skorodovaný, váha vzduchu odišla zrejme kvôli oleju z filtra.
Interiér extrémne strohý, spotreba pre Teba irelevantná, inak OK.