Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
Kurňa - nemají už v 7:10 hlídat na hájvjej?? R36 klasicky zaparkovaná před služebnou. Už chápu, proč úsekovky rulezz!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Čekají na piráty s nejmodernější technikou a ukážou OCT1 s R7.... kde je OCT3 s R10??
Ale jinak s tím LTI MDC se pěkně schovávají
Ale jinak s tím LTI MDC se pěkně schovávají
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Já občas nechápu kategorie lidí u mediálních mrdek. Šestatřicetiletý "mladík" může být normálně už otec od rodiny, žádné ucho.VS* píše:VS* píše:Pěkně skrytý laser z mostu na I/50 u Zlechova...kasu dělal Passat o kus dál na odpočivadle
http://slovacky.denik.cz/nehody/na-rada ... 60520.html
"Dokonce až 60 řidičů mělo v uplynulém týdnu problémy s dodržením nejvyšší povolené rychlosti. Mezi rekordmany nepochybně patří šestatřicetiletý mladík, který v Superbu projížděl kolem Zlechova. Dopravní policisté v jeho případě naměřili 158 km/h."
Kdo by nebyl rád, když ho omladí? Plno lidí za to na různých klinikách platí nehorázné sumy
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Zachytí R10 přenosná G1? Díky.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Ano, pokud nemáš v autě pokovené čelní okno.Beny9700 píše:Zachytí R10 přenosná G1? Díky.