Souhlas, nechtěl jsem jednoúčelovku ...ctrl_j píše:Na dlouhodobe uzivani jako dashcam mi nemoznost dobijeni pri nataceni prijde jako ulet. Ale pokud nekdo jezdi kratky trasy…
Jakou on-board cam?
Re: Jakou on-board cam?
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Tak jsem naznal, že je zase potřeba upgrade kamery.
Chci koupit konkrétně:
Mini 0826 Ambarella A7LA50 HD 1296P Car GPS Dash Cam Camera DVR CPL+Hard Wire.
Cena je okolo dvojky-trojky asi.
Má někdo nějakou radu, proč vzít jiný podobný lepší model, nebo tohle stačí?
Díky za jakýkoliv postřeh.
Hlavně tam chci mít napájení ze stropního světla přes pojistku přímo do kamery, nenávidím kabely, tak doufám, že to klapne.
Chci koupit konkrétně:
Mini 0826 Ambarella A7LA50 HD 1296P Car GPS Dash Cam Camera DVR CPL+Hard Wire.
Cena je okolo dvojky-trojky asi.
Má někdo nějakou radu, proč vzít jiný podobný lepší model, nebo tohle stačí?
Díky za jakýkoliv postřeh.
Hlavně tam chci mít napájení ze stropního světla přes pojistku přímo do kamery, nenávidím kabely, tak doufám, že to klapne.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To znie ako dokonala kamera
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Prý v Rakousku nesmí být na okně kamery? Víte o tom něco?
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Oficialne ne kvuli ochrane osobnich udaju apod.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Kolega to zrovna včera řešil:
KAMERY V AUTĚ
nejsou výslovně zakázány, ale něco je dovoleno a něco ne.
Dovoleno: pro výhradně soukromé účely
Pokud chcete dokumentovat jízdu krásnou přírodou nebo chcete dokumentovat svou dovolenou, je malá kamera dovolena, a to i tehdy, pokud jsou přtomny cizí osoby nebo se zaznamená poznávací značka jiných účastníků ssilniční dopravy. Tyto záznamy nesmějí být žádným způsobem zveřejněny.
DOVOLENO ČÁSTEČNĚ: ONLINE UMÍSTĚNÍ ZÁZNAMŮ
Pokud budou umístěny záznamy na internetu a tím zveřejněny, je nutné, aby osoby a poznávací značky automobilů byly upraveny tak, aby nebyly rozeznatelné. Jinak je porušován zákon na ochranu osobních údajů a tím pádem se vystavujete trestnímu postihu.
Podobným způsobem je to i s videozáznamy, které mají sloužit jako důkaz vlastní neviny. Tyto záznamy mohou být uznány pouze tehdy, pokud osoby na nich a poznávací značky nebudou rozeznatelné.
ZAKÁZÁNO: DŮKAZ TRESTNÉHO ČINU
Z důvodu ochrany osobních údajů je jednoznačně zakázáno prokazovat vinu jiného za pomoci kamery v autě. Videozáznamy nebo digitální fotografie jsou jako opatření trestního sthání dovoleny v Rakousku pouze policii. Soukromým osobám hrozí na záladě porušení zákona na ochranu osobních údajů citelné pokuty.
S přátelským pozdravem
Eva SLOVÁKOVÁ
Rakouské velvyslanectví v Praze
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takže opět blábol CZ novinářů...jen by mne v této souvislosti zajímalo, zda jsou tyto chybné informace pouštěny do médií cíleně nebo se jedná o idiocii jednotlivých "novinářů ".
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jj, novináři jen honit senzace a zveřejňovat polopravdy.
Chci si natočit jen nějaké zajímavé části průjezdu Alpami na akční kameru.
Chci si natočit jen nějaké zajímavé části průjezdu Alpami na akční kameru.
-
- Adept autoškoly
JJ v rakousku je to pěkně na číču ale zas neslyšel jsem, že by měl někdo nějakej problém a to znám hodně lidí, co jezdí s tahačema všude možně po EU.