koutek experta Standy
Moderátor: řidičBOB
Re: koutek experta Standy
Radku, diskutoval bych s Tebou vecne, ale nema to smysl. Bud jsi zblbnul, nebo si z tu z nas delas legraci, nebo s ohledem na to, ze se chovas pokazde trochu jinak neco jedes, popr. jsi nemocny. Bez urazky, opravdu to ve mne vyvolava tyto pocity.
At uz je to jakkoli, neda se s Tebou diskutovat. Neda. Mne vubec nevadi jiny nazor, bez nich by to nebyla diskuse, ale Ty jsi nevyzpytatelny a nekonzistentni, reknes absolutne cokoli, aby se neco resilo. Takova diskuse malokoho bavi, zato leckoho obtezuje, nikam totiz nevede.
Ja k Tobe chovam uctu (nemohu rici, ze bych totez vnimal opacnym smerem, ale s tim uz se vyporadam), a tak jen prosim: zamysli se nad tim, jak vystupujes a nad duvody, proc tak cinis. Nemusis se stavet proti vsemu a vsem, vyslouzit si pohrdani vetsinou sveho okoli neni vitezstvi nad masou tupcu.
At uz je to jakkoli, neda se s Tebou diskutovat. Neda. Mne vubec nevadi jiny nazor, bez nich by to nebyla diskuse, ale Ty jsi nevyzpytatelny a nekonzistentni, reknes absolutne cokoli, aby se neco resilo. Takova diskuse malokoho bavi, zato leckoho obtezuje, nikam totiz nevede.
Ja k Tobe chovam uctu (nemohu rici, ze bych totez vnimal opacnym smerem, ale s tim uz se vyporadam), a tak jen prosim: zamysli se nad tim, jak vystupujes a nad duvody, proc tak cinis. Nemusis se stavet proti vsemu a vsem, vyslouzit si pohrdani vetsinou sveho okoli neni vitezstvi nad masou tupcu.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
me by zajimalo jak moc se musi clovek nudit aby dokazal vymyslet takovy hovadiny jako radek
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
PJ: pamatujes doby, kdy jsem se na veci divali podobne? pak se to zacalo rozchazet pozvolna a postupne s tim, jak jsi zacal tlacit na pilu a nejen ty. Kdy jste zacali delat z chovani na silnici v podstate bordel, kdy jste vysli s vlnou toho ze "ja vim nejlpi jak jezdit a proto mam sva pravidla" apod. nekdo vice a nekdo mene nahlas, nekdo drsneji a nekdo mene. vse pod rouskou "ja". A tam jsme si prestali nazorove rozumnet. Cim vice se tlacilo na pilu tim vice se ve mne tvorila negace vuci tomuto postoji.
Ja ve finale nemam vnitrne az tolik proto tomu, ze se NA SILNICI porusuji pravidla, nikdo neni stroj. Vadi mi, kdyz je to brano jako normalni, spravne, vsude se to protlacuje, lidi co jezdi dle pravidel jsou oznacovani za ovce, blbce apod. Ty to treba takto radikalne neprezentujes, jini ano. A bohuzel, pokud je ten tlak dlouhodoby a casto extremni a absourdni muze to pak vyvolat i u jinak tolerantnich lidi negativni postoj, protoze urcite prijatelna mez je silne prekrocena.
Kdyz k tomu pridas to, ze lidi, kteri volaji potom, aby se dodrzovaly zakony jsou oznacovani za flemery, stadovite ovce, jsou posilani do severni koreje apod. nelze se divit, ze takovy soubor chovani proste i u jinak priznivcu uz vyvola odpor, protoze uz je to prilis daleko. A ano, sveze se s tim spousta jinych.
Takze za mne rikam jasne, nez to, co tu nekteri prezentuji, jsem zasadne pro dodrzovani zakonu. Zmena nazoru to je, to ja nepopiram. Ale presto, ze jsem byl puvodne na druhe strane, tak ne vlivem argumentu drive konkurentu, ale tim, ze dobytci se chovaji jako jeste vetsi dobytci nechci s takovymi byti spojovan a nechci, aby takovi meli moznost veci ovlivnovat. Proto na druhe strane.
Ja ve finale nemam vnitrne az tolik proto tomu, ze se NA SILNICI porusuji pravidla, nikdo neni stroj. Vadi mi, kdyz je to brano jako normalni, spravne, vsude se to protlacuje, lidi co jezdi dle pravidel jsou oznacovani za ovce, blbce apod. Ty to treba takto radikalne neprezentujes, jini ano. A bohuzel, pokud je ten tlak dlouhodoby a casto extremni a absourdni muze to pak vyvolat i u jinak tolerantnich lidi negativni postoj, protoze urcite prijatelna mez je silne prekrocena.
Kdyz k tomu pridas to, ze lidi, kteri volaji potom, aby se dodrzovaly zakony jsou oznacovani za flemery, stadovite ovce, jsou posilani do severni koreje apod. nelze se divit, ze takovy soubor chovani proste i u jinak priznivcu uz vyvola odpor, protoze uz je to prilis daleko. A ano, sveze se s tim spousta jinych.
Takze za mne rikam jasne, nez to, co tu nekteri prezentuji, jsem zasadne pro dodrzovani zakonu. Zmena nazoru to je, to ja nepopiram. Ale presto, ze jsem byl puvodne na druhe strane, tak ne vlivem argumentu drive konkurentu, ale tim, ze dobytci se chovaji jako jeste vetsi dobytci nechci s takovymi byti spojovan a nechci, aby takovi meli moznost veci ovlivnovat. Proto na druhe strane.
Máš nějaký konkrétní příklad?goes píše:Vadi mi, kdyz je to brano jako normalni, spravne, vsude se to protlacuje, lidi co jezdi dle pravidel jsou oznacovani za ovce, blbce apod.
Rychlost zabíjí!
pejmenoval bych tema na koutek experta goese
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
podle kubatury... asi VW zase začne vyrábět tuplovaně přeplňovanou 1,4
Slow and serious
Taky se divim, ze goesovi na to trollovani tolik lidi stale dokola skace.pjanda píše:Mne vubec nevadi jiny nazor, bez nich by to nebyla diskuse, ale Ty jsi nevyzpytatelny a nekonzistentni, reknes absolutne cokoli, aby se neco resilo. Takova diskuse malokoho bavi, zato leckoho obtezuje, nikam totiz nevede.
PJ: vidis jake jsou pak reakce, ty to chapes, ja to chapu, mozna par nad veci to pochopi taky, zbytek je marny.
Koukám dobrá diskuze se tady rozjela v reakci na celkem normální odpověď někomu, kdo buď je debil (bez urážky, jeho příspěvky odpovídají tomuto rozpětí IQ), nebo pravděpodobněji, alterego někohoho jiného, kdo má podivnou zábavu ve stupidních diskuzích.
Myslím konkrétně toto:
Myslím konkrétně toto:
kazysvjet píše:pan Huml je jediny politik na svem miste. bohuzel je sam, takze nezatoci se silnicnimi piraty tak rychle a tak tvrde jak by si zaslouzili
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
ja muzu byt debil klidne. ale ten, kdo vola v podstate po anarchii a po pravu praseni jedince na ukor bezpecnosti ostatnich ucastniku silnicniho provozu je u me idiot.
s podivem je spise to, ze takovouhle diskuzi vyvolal muj a troufam se tvrdil ve spolecnosti znacne rozsireny nazor
s podivem je spise to, ze takovouhle diskuzi vyvolal muj a troufam se tvrdil ve spolecnosti znacne rozsireny nazor
jezdím pod své možnosti a jsem ovce