S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Pro příště plánuju POV, přímo z pohledu mi to přijde takový nejvíc dynamický. Halt zas za rok. Jinak díky .
A tady nějvětší funkční úprava na autě - je sranda na kolik ta nálepka nakonec vyjde :
Vroom: je to pomalejší skoro o minutu - docela masakr...
A tady nějvětší funkční úprava na autě - je sranda na kolik ta nálepka nakonec vyjde :
Vroom: je to pomalejší skoro o minutu - docela masakr...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
BTW Koukám, ze lidi bez střechy jsou jak motorkáři, taky se zdraví. Dneska na mě mával nejakej typek z bíle Alfy, posledně někdo z Barchetty (nebo co to bylo za Fiat, možná to pletu). Musim si ný to zvyknout, odpovídám vetsinou pozdě.
To je pro mě novinka, musím si to taky hlídat, teď když jse velká kabrioletista
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Koukal jsem po Miate, ale nakonec asi bude varianta velký servis Alfice a jako daily uvažuju o Suzuki Vitara X9, které je targa s RWD a přiřazovanou FWD. Vím... dost vysoko těžiště a podvozek stavěný na jiny druh provozu.
Bych si s tím zdravením připadal jak když jedu na kole a furt na mě nějakej vošoust mává . Halt to budu se střechou dole brát jako když potkám pěknou cyklistku .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
6.2l 405k a strasnym zvukom my new bitch
Camarem Cabrio jsme jezdili na dovolené na Floridě. Byl to teda jenom šestiválec, ale hrozně příjemný auto.
tak je to fajn Cruiser, spravi to show, je to aj go, i ked na nejake nahananie sa to nie, na to je to prilis tazke. V kazdom pripade z kupy som nadseny
zandome: napíšeš super zvuk a pak sem hodíš jen foto - video!!!