S větrem ve vlasech....

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Bully
Řidič začátečník

Re: S větrem ve vlasech....

Příspěvek od Bully »

Jarka:
mel jsi napsat, ze tam budes. Nemam NS od domu az tak daleko a treba v sobotu bych tam navic uz kvuli tobe zajel taky ;)

Obrázek
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

No tak příště. Pár Lotusů jsem tam taky viděl, ten v barvách JPS byl úplně luxusní.

Tady jedno z mých lepších kol. Je tam i jedna skoro krizovka, kdy jsem se v rychlým úseku před Karuselem málem bokem políbil s M235i - oba jsme měli stejnou myšlenku pustit se za M3, jen já o něm bohužel nevěděl. Naštěstí to dobře dopadlo. Docela mě překvapilo jak si ty 185 šlupičky pěkně s Ringem poradily a moc pěkně držely.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

jarka píše:No tak příště. Pár Lotusů jsem tam taky viděl, ten v barvách JPS byl úplně luxusní.

Tady jedno z mých lepších kol. Je tam i jedna skoro krizovka, kdy jsem se v rychlým úseku před Karuselem málem bokem políbil s M235i - oba jsme měli stejnou myšlenku pustit se za M3, jen já o něm bohužel nevěděl. Naštěstí to dobře dopadlo. Docela mě překvapilo jak si ty 185 šlupičky pěkně s Ringem poradily a moc pěkně držely.
V těch zatáčkách buď jedou ostatní strašně pomalu nebo ty strašně rychle ^:)^ :-bd
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Sám jsem byl překvapenej co všechno si MX-5 nechá v zatáčkách líbit. Od gum jsem nečekal vůbec nic (jsou to obyč ContiPremium2), ale fungovaly překvapivě dobře. V kombinaci s čitelným širokým podvozkem a hodně nízkým těžištěm to dovoluje nájezdový rychlosti do zatáček prakticky na úrovni upravených aut na semi-slickách. Z videa to třeba není vidět, ale nechával jsem si ještě rezervy, takže pokud by nebyl provoz, tak by se v dnešní konfiguraci s lehce vyšším nasazením mohla dostat až někam k 9:10. Na semi si myslím, že pokoření 9 minut je reálných. Každopádně to byl zážitek (hlavně ta liščí nora a technický pasáže, kterýma doslova proplouvá :x ).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

To byla M3 ne? M235 tě míjela před tím, ale to by se živočicháři stávat nemělo, zvlášť se slabší károu je na NS zrcátko otázkou života a smrti.
A že nic neřekneš, teď nemám potah, ale příště se doufám ozveš, my tam byli před 14 dny.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

A jo máš pravdu - byla to M3. Neomlouvá mě to, ale ona byla asi schovaná za tou E46-M3 a pak tam vykoukla hrozně rychle (mi přijde, že má miata strašně velký slepý úhly - se mi stalo i po cestě, že mě něco předjíždělo a vůbec jsem o tom nevěděl). Halt poučení pro příště. Jsem to někde psal, že se v květnu chystáme - asi to zapadlo...
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Tak příště se polepši, máme taky SZ. :(|)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

pekny. chtelo by to onboard se zaznamem, co se deje na paube ;).

jak Flugplatz, ten jsi jel jen z malym ubranim, ne
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Bohužel tam není kam dát kameru, jinak bych jí tam umístil. Snad příště na rám (sem si doma uvědomil, že přece jen otec od rodiny...). Já myslím, že flugplatz jsem i minulý rok jezdil na plno a šel jsem krátce na brzdy až za ním. Teď jak to nemá výkon, tak tam byla pětka a jen jsem pro sichr ubíral, ale dala by to asi i naplno.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Pekne, o kolik je ted kolo pomalejsi oproti zavodnicce ctr?

M3 na zacatku zni jak pila :x

Ja bych byl taky pro nejaky atraktivnejsi pohled, ja si to treba pridelavam na hlavovou operku spolujezdce, jde pak videt razeni a krouceni volantem :-) ...
Odpovědět