BMW Divize
Re: BMW Divize
tak prima, nez svoru neni zabava .
mmch, on nekdo nekde rekl, ze quaife neni samosvor?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Teraz cez vikend ideme partia na Sturec
http://www.roadlife.sk/rs/eventy/akcie/ ... -C732.html
http://www.roadlife.sk/rs/eventy/akcie/ ... -C732.html
Tak to vem "zkratkou" z Ilavy pres Kosecke Podhradí po silnici 1912 přes Čičmany do Fačkova. Klid, málo aut a obstojná kvalita asfaltu. Doporučuje i náš bacilonosič s m4zlikem. Já budu sice v Diline, ale neurvu se. A pres Fackovske sedlo do Rajce a odtod pres Male Lednice, Prečin do Považskej. Hodina a něco ztracena, ale úsměv na tváři zaručený...Bond007 píše:Co pristi tyden streda? Jedu do Ziliny, tak to muzem spojit i s nejakou projizdkou
J, tu trasu mozem odporucit, akurat usek fackov-cicmany je dost rozbity. Tam sa fakt neda ist moc rychlo.
Bol tu jeden pacient, ci dvaja..mmira píše:tak prima, nez svoru neni zabava .
jeste k te mozne spolecne akci - s M3 uz na SVK nejedu, leda do blizkeho pohranici. na ty vase hochy, co maji zbrane z hvezdnych valek, neni pripravena. a navic ty rozbite cesty...
Autoforum.cz
Cesty na take ucely samozrejme treba vyberat, ale to iste je aj u vas. V tom by som rozdiel nevidel.
J, organi sa cinia viac u nas, ale popravde som pokutu neplatil ani nepametam a to nemam ziadnu rusicku. Zvycajne meraju na notoricky znamych miestach, takze ked poznas civilne auta s radarom tak sa neni coho bat.
J, organi sa cinia viac u nas, ale popravde som pokutu neplatil ani nepametam a to nemam ziadnu rusicku. Zvycajne meraju na notoricky znamych miestach, takze ked poznas civilne auta s radarom tak sa neni coho bat.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A ja ze preco mi ta rucka nebrzdi
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Zajimavy, asi bych trochu ubral te cervene v interieru, minimalne tu spodni linku na palubce, ale ty sedacky
Navic v tom ma jeste ESS kompresor.
Pred
Po
Navic v tom ma jeste ESS kompresor.
Pred
Po
Zdá se mi to, nebo má nová M4 fakt škaredej zvuk? Jel jsem za tím chvíli po Brně a přijde mi, že to akorát řve, ale že by to lahodilo uchu, to ne