Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
mmira
Moderátor

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od mmira »

mne slo spise o ty Lidice a Lezaky. souhlasim s tim, ze atentat situaci znacne zhorsil, na druhou stranu je velmi jednoduche ho odsoudit pri dnesni znalosti souvislosti.

co se tyce kolektivniho trestu, jsem to chtel napsat uz predtim, ze se pouziva stale a obavam se, ze ve stejne, ne-li horsi podobe. viz spraven citovana Cina a ujgurove. podstata je jednoducha, ze. zastrasovani v globalnim meritku. obavam se, ze z hlediska historickeho je to zcela bezna zalezitost a pochybuji, ze nekdy vymizi. a jak si ted uvedomuji, setkavame se s ni i u nas, netreba jezdit do Ciny. staci, aby se nekde objevil "pirat" a uz nam utahujou srouby vsem. mnohdy za nadseneho hykani davu.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

ten cin mel mnoho pozitiv, ktere nejsou jasne videt. Napr. tu skutecnost, ze lide mohli videt a citit, ze na ne nezapomenuli a ze je tu snaha odstranit haknkrojc. Ono kolikrat moralni podpora, ktera je holt vykoupena krvi, je na miste a je dulezita. Pokud mate delat odboj, ale necitite zadnou podporu apod. k cemu ho budete delat?
julius7
Řidič začátečník

Příspěvek od julius7 »

Pick : Tak iste, kolektívny trest sa používa stále, ale stále to bude značne nespravodlivé a nehumánne, pretože trest má postihnúť vinníka a nie niekoho, čo za to nemože, a má rovnaký jazyk, národnosť ako vinník, napríklad..
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

julius: na druhou stranu casto trest, spachany za tvuj skutek na osobe tobe blizke je pro tebe horsi, nez kdyz to odneses jen ty.
julius7
Řidič začátečník

Příspěvek od julius7 »

goes : jj
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

To je sice fakt, ale pořád je v tom ten, koho potrestáš, nevinně. Z morálního hlediska proto takový způsob trestu do praxe uvádět nelze.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
Jose85
Mistr volantu

Příspěvek od Jose85 »

zase aktualitka ,ale docela průser ,když už se "děti" nebojej ani ACAB éé policajtů.. :|

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... licie.html
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

vždyť říkám zplynovat
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
julius7
Řidič začátečník

Příspěvek od julius7 »

Smrtka : ja by som tú triedu zavrel aspoň na 24 hod a poslal tam multikulti milovníkov, politikov, aby im dohovorili s láskou, demokraciou a ľudským prístupom... :)
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Proč to dělat složitě?
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Odpovědět