Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
VS*
Letec

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od VS* »

Nj...tady jim SO jdevna ruku a i při videozáznamu a jasné lži příslušníka ti řekne že se pouze spletl protože toho maji moc ale lhát jistě nelže... Ale to je asi na každém DI jiné...

Nějak si nedokážu představit že bych šel během řešení přestupku několik set metrů zpátky si je nafotit když bych ani nevěděl kde jsou...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

stalo se zene. zastavili ji, ze ji zmerili. volala mi, co ma delat, ze si mereni neni vedoma. tak jsem ji poradil, ze ma po mestakovi chtit informaci bud o presnem miste mereni a nebo fotku. kroutil se, pak ji poslal pryc a nic nedoslo.

jsou to prasata, ktera si ze zakonu delaji akorat srandu.

zajda: G1 bud hodne levne, tedy obyc G1 a nutno se smirit s horsi detekci a obcasnym FP, nebo nejdrazsi variantu, tedy Black Edition. se zakladni G1 jsem jezdil dlouho, problemy jsem s ni nemel, navic se daji koupit bazarove kousky za velmi slusnou cenu.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Nj...to to možná jen zkusili...ale tady se skutečně měřilo a oni ti foto ukazovat nemusí...to až ve správním
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

JJ, zkousej to horem dolem, na me za posledni roky minimalne 2x bez dukazu (coz se snadno pozna tak, ze SR pak nikdo nikdy nezahaji. Postup je klasickej: zastavi vas, zovialni jednani, bububu strasna rychlost, drahy SR, ale ze jste to vy, tak jenom za 500 na miste. Vetsina se podela a zaplati... Jak narazej na potizistu, tak se na to bud vykaslou uplne nebo kontrolujou technickej stav. Cely je to dukaz toho, ze naka bezpecnost provozu je jim ukradena a jde jen o carky za pokuty a vybrany prachy cash. A takova instituce pak chce mit u ridicu respekt? Hahaha.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak je nastavený systém....za to ten ubožák na silnici nemůže.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
driver
Letec

Příspěvek od driver »

Dopraváci mají prémie z vyhraných pokut k platu navíc, né z toho, že budou pomáhat a chránit. :-w
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

presne tak... s jednim jsem delal svagrovi strechu a ta realita ze sluzby o ktere povidal neni zrovna vesela.
Takze neresi bezpecnost atd ale to aby mel splneno...
Citroen C4 GP
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Dyť jo...jak jsem psal - tak je nastavený systém.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Jestli maj policajti premie z rozdanych sankci, tak je to samozrejme spatne. Meli by mit pohyblivou slozku platu vazanou na vyvoj nehodovosti/kriminality/atd... v jejich teritoriu, to je jedinej zpusob, kterej je bude motivovat s tim neco delat.

Mozna pak by se hlidka PCR na P6, prestala zasivat u pumpy na drnovsky a vybirat projetou stopku, ktera je tam beztak zbytecna a treba by si sli stoupnout ve vestach dolu k prejezdu nebo na krizovatku s karlovarskou, kde se vecne jezdi na cervenou a kamiony se tam na svetlech tocej do protismeru. Mozna proto se rychlost meri na rovnym useku drnovsky, ktera vede podel pole a nehlida prechod pred skolou na ruzynsky... :-?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Ti co měří atd si moc nevybírají kde a co budou dělat...to že budu měřit a kde jim řekne velitel...
Odpovědět