S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Naštěstí nula. Ale byl jsem byl posratý slušně...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
já už jeden zářez na m4Zlikovi mám..... asi 2 roky z5
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
V pátek bych měl (dočasně) rozšířit řady uživatelů s větrem na pleši...
Kamarádovi co ode mě bere auto, se výlet na Ring a ježdění s 1er tak zalíbil, že už mi ho nechce nechat.
V pátek mi doveze jako náhradu Smarta Cabrio
Tak jsem zvědav, do kdy s tím budu jezdit.
Kamarádovi co ode mě bere auto, se výlet na Ring a ježdění s 1er tak zalíbil, že už mi ho nechce nechat.
V pátek mi doveze jako náhradu Smarta Cabrio
Tak jsem zvědav, do kdy s tím budu jezdit.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak jsem dočasně zpět v mx5. To je auto.. je to děsně hlučné, nejede to ale je s tím véééliká zábava
Pravda vyděsí
Možná s křížkem po funuse, vyzkoušel jsem různý průměry na e36 a pro komplexní ovládání jak čistou, tak bokem jsem skončil u 330mm.jarka píše:Určitě jen volant s nábou, abych se tam správně vešel - navíc origo volant s 370mm mi přijde zbytečně velikej na rychlý kontra (v plánu je toto: http://www.escape6.cz/attachments/PICT167037.jpg - sice už asi hodně malý(300mm), ale k takovýmu pidiautu ok).
RWD
d1.8t: jo už je pozdě, ale díky . Já nakonec skončil u 320mm - MOMO Monte Carlo a spokojenost (takže skoro to co doporučuješ). Jen jsem ho ještě o 5.5cm odsadil a teď je to super. Kontra je brutálně rychlejší, resp. nechápu proč tam z výroby dávali 370mm (snad jedině kvůli budíkům).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
To jsme se prakticky shodli. Menší volant přispěje k lepší ovladatelnosti až neuvěřitelně moc.
RWD
Tak mise Ring-2016 splněna, nejlepší ježdění jaký jsem tam zažil. Super počasí, malé fronty a relativně málo uzavírek. Musím říct, že 200kmh v liščí noře se střechou dole je poměrně silný zážitek, jen se příště asi vybavím nějakým rámem...