Já tedy ten magnet nepokladám za moc vhodné řešení, protože když kameru sundavám, tak si do něj vždy drcnu a tak ho musím pokaždé znovu nastavit. Mivue to má vyřešeno trošku lépe. Ale jinak ok.
řidičBOB píše:Já tedy ten magnet nepokladám za moc vhodné řešení, protože když kameru sundavám, tak si do něj vždy drcnu a tak ho musím pokaždé znovu nastavit. Mivue to má vyřešeno trošku lépe. Ale jinak ok.
Zdravim, heledte v jakých cenových relacích ma smysl autokameru kupovat? Nechi zadnej ebay ani alibabu ae CZ se zárukou. Melo by to mit motion detection a samozrejme zamykani nahravek, aby mi to smycka nepremazla. Videl bych to kolem 2-3 tisíc, je to realne? Nekoupim za to jen kamery co ani neprectou spz? Videim vyrobcu moc neverim..
Miki: Jak si koupíš něco za 10.000 tak se těm levným budeš smát.
Ale někdy se hodí i kamera za 300kč a udělá dobrou práci. (Pokud ji zrovna nenapadne stávkovat)
Někdo tě předjede, škrtne tě, oba zastavíte a nedohodnete se.
RZ a GPS dopraváci někdy ani z kamery nepotřebují, a pak zbývá jen dořešit, kdo koho škrábnul, a tam se hodí i kamera 640x480 , lepší než nic, když nejsou svědci...
Záleží, co využiješ, někdo by si kameru pod 10.000kč nedal ani dozadu, protože Tě na dálnici škrtne nějaký ospalý V10 v slunečních brýlích a druhou půlkou obličeje pod palubovkou a ujede Ti...
Pak se hodí každý megapixel, každý detail...
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
driver píše:Miki: Jak si koupíš něco za 10.000 tak se těm levným budeš smát.
Ale někdy se hodí i kamera za 300kč a udělá dobrou práci. (Pokud ji zrovna nenapadne stávkovat)
Někdo tě předjede, škrtne tě, oba zastavíte a nedohodnete se.
RZ a GPS dopraváci někdy ani z kamery nepotřebují, a pak zbývá jen dořešit, kdo koho škrábnul, a tam se hodí i kamera 640x480 , lepší než nic, když nejsou svědci...
Záleží, co využiješ, někdo by si kameru pod 10.000kč nedal ani dozadu, protože Tě na dálnici škrtne nějaký ospalý V10 v slunečních brýlích a druhou půlkou obličeje pod palubovkou a ujede Ti...
Pak se hodí každý megapixel, každý detail...
No nevim, mam levnou (0806mini za cca 3tkc z ebay) a nevim ze by nejaka za 10tkc byla o tolik lepsi aby to bylo na zasmani se.