VZKAZY
Re: VZKAZY
dyk sem to psal v reakci na GH - měl sem kráztké rande na benzince na jispojce...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
grrr.. telefonujici ridici s autama koncernu stojici na autobusovych zastavkach: Moje nervy! Aspon ze uz se blizi nakup detektoru, pak mi to bude fuk, ale dejte aspon varovky nebo neco, at nevypadate jako PaChove
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Svet sa v prdel uz doslova obratila...nemci maju vacsi zmysel pre "nepatricny" humor ako anglicania...ze sexizmus do automoto priemyslu nepatri…
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Debilovi ze služební černé Octavie kombi A4H 9831 z Amersportu - když už se proplétáš v ranní špičce, používej blinkry, všichni nejsou telepati jako ty. A když už se sereš do mezery před jedoucí autobus, tak aspoň do tak velké, aby ses tam bez problému vešel a nemusel kvuli tobě flekovat.
Jaro je tady a s nim se opet vyrojila rumunsko-albanska svoloc se „zlatem“.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Zdravim motorkare z dnesni RZ mezi Klimkovicema a Bilovcem, bylo to zabavne.
Motorka ma dost vyhodu pri predjizdeni ...
Motorka ma dost vyhodu pri predjizdeni ...
před nedávnem jsem byl na pohřbu jednoho kamaráda, má tam křížek.
Ouplně jsem koukal, když se mi dneska na parkovišti paní omluvila , že přede mnou na přechodu poněkud prudčeji brzdila, protože za dodávkou stojící přímo na zebře vyšel chodec.
Vazeny ridici sedeho Touaregu vcera odpoledne radlicka - JS, tve prirozeni musi mi az smesne male rozmery.
Na posledni chvili se doslova vecpat mezi 2 auta, vynutit si prednost pri konci pruhu a tim zacit uplne zbytecne zpomalovat celou snuru aut chce vazne IQ alespon lehce pozitivni.
Na probliknuti reagovat vybrzdenim a pak mi dalsi 3km viset v kufru a vyhruzne manevrovat z prava do leva ani nekomentuju. Kdyby ses ty curaku neschovaval za tmavejma sklama a ja videl driv ze sotva vidis pres Volant snad I vystoupim.
Na posledni chvili se doslova vecpat mezi 2 auta, vynutit si prednost pri konci pruhu a tim zacit uplne zbytecne zpomalovat celou snuru aut chce vazne IQ alespon lehce pozitivni.
Na probliknuti reagovat vybrzdenim a pak mi dalsi 3km viset v kufru a vyhruzne manevrovat z prava do leva ani nekomentuju. Kdyby ses ty curaku neschovaval za tmavejma sklama a ja videl driv ze sotva vidis pres Volant snad I vystoupim.
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw