Vybiram si nove auto je mi 27 let
-
- Adept autoškoly
Vybiram si nove auto je mi 27 let
Vybiram si nove auto je mi 27 let a tak se rozhoduji o par druhu automobilu zajmam se o Honda Civic 1.8 i-Vtec nebo 1.4 i-Vtec pak Toyota Auris 1.2 Turbo 1.6 Valvematic nebo opel astra 1.4 Turbo nebo kia ceed 1.6 GDI zajmalo by mně ktery motor je nejlepši a nejspolehlivějši na pohodlne ježděni i delši trasy a taky interier vozidla a pohodli +vybava vozidla diky za rady
Re: Vybiram si nove auto je mi 27 let
Vek na to asi nebude mit vliv, ale spis to kde s tim autem budes jezdit.
Z vyberu bych uprednostnil Civic 1.8 a astru 1.4T
Civic je velmi povedene auto a I ten motor je super. Astra je zase nove postavene vozidlo, motor teda nevim, ale jel jsem s 1.6Nafta 100kw a super.
Auris 1.6 ma vykon jen na papire, jinak tocis a tocis a tocis a nic se nedeje, 1.2T nevim.
Pokud za sve, tak korejce bych obesel obloukem.
Z vyberu bych uprednostnil Civic 1.8 a astru 1.4T
Civic je velmi povedene auto a I ten motor je super. Astra je zase nove postavene vozidlo, motor teda nevim, ale jel jsem s 1.6Nafta 100kw a super.
Auris 1.6 ma vykon jen na papire, jinak tocis a tocis a tocis a nic se nedeje, 1.2T nevim.
Pokud za sve, tak korejce bych obesel obloukem.
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
-
- Adept autoškoly
diky za radu taky bych to takto řekl dneska jsem měl skušebni jizdy prvni auto bylo nisan pilsar 1.2 benzin celkem to slušně jelo idyž jsem měl možnost jet stim jen pro rovinate silnici je celkem tiche ale ten interier je strašny druhy typ ktery jsem skusil byla kia ceed u ktere musel prodavac dobit auto protoze nechtělo startovat byla to 1.6 GDI kombi a jelo to ještě huř než auris 1.6 valvematic celkem to pomalu zrychlovalo a nakonec jsem skusil hondu 1.8 s kterym jsem jel nejlepsi jizdu a taky nejnarocnejsi do velkeho kopce s dobryma zatačkama v kterych hezky zatačelo a jelo fajn takže toto auto si budu kupovat já celkove je interier moc hezky a ta spotřeba taky je dosti vyhodna
-
- Adept autoškoly
+ ma hezky kousiček řadici paku od volantu takže pro pohodu jako dělane v polovině prazdnin budou davat do něho ještě displej s navigaci zdarma + sleva 80 tisic a jeste mi nabidl nejakou slevu cca 20 tisic
-
- Adept autoškoly
chtěl jsem vyskoušet ještě tu astru ale nebyla tam žadna prodejna a taky ford focus 1.5 ecoboost vyskoušim přišti tyden ale vidim to na tu hondicku taky ma dost dobre prehazovani rychlosti o proti pulsaru ktery byl dosti nepřesny
-
- Adept autoškoly
Prosím o radu - max. výkon motoru atd.
Dam přiklad protože se v tom nevyznam a chtěl bych zistit jaky točivy moment je hodně dobry koukam třeba na Toyota Auris 1,6 VALVEMATIC Maximální výkon [kW (k)/ot.min-1] 97 (132)/6400 chci se zeptat co znamena těch 6400 a ještě jedna vec Maximální točivý moment (Nm/ot.min-1 160/4400 prosim vysvětlete mi to diky za rozumne vysvětleni
Re: radu prosim ohledně dal jsem přiklad na tento motor ...
Guuuuuggggllll
"vykon motoru vysvetleni"
"vykon motoru vysvetleni"
-
- Adept autoškoly
rada jestli atmosferu nebo turbo benzin diky
zajmam se o hondu civic a taky o nejaky auto s turbem vim že honda civic ma I-VTEC celkem hodně dobry a bezporuchovy motor ale když už investuji do noveho chtěl jsem se ještě dozvjedět jake jsou motory s Turbem např. opel astra 1.4 turbo hlavně mně zajma ktere autičko lepe bude jezdit po dalnici a celkově po slovenskych špatnych silnicich a taky v ČR jinak ještě to turbo jake mate s tim skušenosti jestli když se stara řidič o motor jestli je to kvalitni motor na cca 7-10 let životnosti nebo např 200 tisic km diky za vysvětleni
Kupuj 1.8 i-VTEC, dokud ještě je...
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Re: Prosím o radu - max. výkon motoru atd.
Kolik témat k výběru jednoho auta ještě plánuješ zakládat?:-) Se s těma autama projeď a uvidíš. Rozhodovat se podle papírových údajů je nanic. Pokud bych si měl vsadit na nejspolehlivější motor z tvého výběru, volil bych Hondu 1,8. Jinak jak říká předřečník - google poradí, hned první odkaz co mi vyplivl - článek z roku 2004 od Petra Broži,to popisuje dobře. Nemá smysl, aby tu stomiliontý člověk na světě vysvětloval závislost výkonu a točivého momentu. Když něčemu nebudeš rozumět, vrať se s konkrétním dotazem.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe