Elektromobily a vse kolem nich

Elektromobily, hybridy, alternativní paliva a vše kolem emisí nebo spotřeby paliva.
Odpovědět
Josef
Pan Řidič

Re: Elektromobily a vse kolem nich

Příspěvek od Josef »

Tomasfuk píše:Autopilot zafungoval. Doufám že to umí i jiná auta.

https://www.youtube.com/watch?v=9I5rraWJq6E
V tomhle provedení jsem to ještě zatím u jiných aut neviděl. Zkoušel jsem s Teslou S projet Jeremnkovu ul. v Praze 4 nahoru a přestože to tam není úplně easy, tak to Tesla projela na autopilota bez problému.
Naposledy upravil(a) Josef dne pát 22 dub 16:25, celkem upraveno 1 x.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Co je tohle za autopilota? Vždyť to je prezentace adapt tempomatu a asistentů pro jízdu v pruzích... To mé auto dokonce i fyzicky točí volantem :-) Tady je vidět jenom jízda rovně.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Tomasfuk
Adept autoškoly

Příspěvek od Tomasfuk »

Tak pokud Ti asistenti v tom Tvojem autě taky vyhnou při kolizi jako na videu co jsem posílal tak je to jen dobře. To video od Tebe je půl roku staré ale i tak je jasné že to pro někoho význam mít bude.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

V tom videu co jsi dával ale není vidět, zda ten manévr udělalo auto nebo řidič. Takový důkaz zásahu autopilots mohu natočit i v Trabantu.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
.Z3
Pan Řidič

Příspěvek od .Z3 »

A někdy má ten "autopilot" lehce sebevražedné sklony...
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
Tomasfuk
Adept autoškoly

Příspěvek od Tomasfuk »

řidičBOB píše:V tom videu co jsi dával ale není vidět, zda ten manévr udělalo auto nebo řidič. Takový důkaz zásahu autopilots mohu natočit i v Trabantu.

Když to bereš touto optikou tak ano. Každopádně jsi mi neřekl jak by to dopadlo s těmi asistenty u Tebe.
Naposledy upravil(a) Tomasfuk dne pát 22 dub 11:32, celkem upraveno 1 x.
Tomasfuk
Adept autoškoly

Příspěvek od Tomasfuk »

.Z3 píše:A někdy má ten "autopilot" lehce sebevražedné sklony...
Systém se vyvíjí, tenhle borec mohl být víc jak půl roku mrtvej. Na druhou stranu se mi to stává taky a asi i častěji když se nevěnuji řízení nebo se něco stane v autě.
Tomasfuk
Adept autoškoly

Příspěvek od Tomasfuk »

Jestli se chcete zasmát tak včera na jedné konferenci jeden řečník dával k dobru že autopilot spočítá všechny možnosti kde se nedá jet a ty které zbudou tak tam jede. Možná vás to víc uklidní \:D/ .
.Z3
Pan Řidič

Příspěvek od .Z3 »

Že se systém vyvíjí je jasné, ale mi osobně by nebylo příjemné, kdyby mě automobilka stavěla do role testovacího pilota. Ale to si musí asi každý vybrat sám.
Za sebe říkám, že jakýkoli automatický systém čehokoli je mi k ničemu, pokud nefunguje spolehlivě. Proto třeba nepoužívám automatické rozsvěcení světel, protože ráno v mlze by mi světla stejně nerozsvítil a naopak nažhaví xenony zbytenčně na minutu třeba po zajetí do garáže nebo k pumpě. Stejně tak aut. přepínání dálkových světel je celkem k ničemu, když tam čas od času nějakému chudákovi napálí dálkovou.
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
Tomasfuk
Adept autoškoly

Příspěvek od Tomasfuk »

Njn, ale to bych se pak bál i někam letět. Tam ten let i často přistání stejně dělá autopilot taky a testují to na Tobě ať chceš nebo ne. V Tesle máš zatím volbu, tedy pokud jsi řidičem ;) .
Odpovědět