Presne!řidičBOB píše:Zrovna z toho bočního pohledu to vypadá jako Rexton nebo jak se ten model od Nosorožce jmenuje...
BMW Divize
Re: BMW Divize
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Uz tu hruzu nechme
Vcera kolem obeda se kolem me z Brna smerem na Kurim prohnala cervena RS3 a za ni stribrna e46 M3. Zvuk paradni u obou kdyz na to slapli po tom co sem uhnul (dojeli me v kopci a nechtene sem je zbrzdil nez sem mel kam uhnout). Trosku me prekvapilo ze M3 nevypadala ze nejak ztraci
Vcera kolem obeda se kolem me z Brna smerem na Kurim prohnala cervena RS3 a za ni stribrna e46 M3. Zvuk paradni u obou kdyz na to slapli po tom co sem uhnul (dojeli me v kopci a nechtene sem je zbrzdil nez sem mel kam uhnout). Trosku me prekvapilo ze M3 nevypadala ze nejak ztraci
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
eda: v dalnicnich rychlostech bude M3 stacit, zvlaste pokud bude mit zkraceny dif
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
počkej, tím jako chceš říct, že ta modrá na fotkách je (budoucí) acerova?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tak to nevím...já to myslel obecně, bo co jsem zatím viděl M2, tak všecko modrá...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
KrasaviceVrooom píše:To ja dnes potkal peknou nepotuzenou E46M3. Byla na prevozkach, nenapadna s R18. Asi tam bydli nejaky bmw fanda, protoze jsem tam parkat videl stat m135.