ExFun píše:tak budeme flamovat
Takže člověk má být za porušení zákona potrestán, uniformovaný člověk ne? Takže uniformovaný člověk může beztrestně okrást zloděje (rozuměj přisvojit si lup i majetek zloděje)?
A může uniformovaný člověk i beztestně zabít zloděje mobilu?
Proč je porušení zákona o provozu na pozemních komunikacích podle tebe výrazně méně nebezpečné, než porušení zákona o obecní policii?
Jo a bavíme se tady o MP ne o PČR... Oni právě MP porušují zákon celkem soustavně...
je pozoruhodne sledovat tve vylevy, kdy kdokoli kdo nesouhlasi s tvym nazorem je oznacen za toho, co vyvolava flame. To same se da ovsem napsat i o tobe.
Jednoduse receno, policie musi a ma vetsi pravomoce, nez bezny obcan. Za splneni urcitych okolnosti apod. muze prekrocit to, co je jinym lidem zapovezeno a tak to je spravne. Neni jediny duvod, aby se neresilo spachani trestneho cinu, nebo obezovani, ohrozovani apod. jinych lidi jen proto, ze je tu dementni zakon, ktery to jakoze neumozni. Nechapu ten komplex z policie at statni, nebo mestske a z toho, ze si dovolili resit nekoho, kdo se chova vuci zbytku lidi jako dobytek. Uz vidim, jak budes cely nadseny, kdyz by kvuli nejake procesni prkotine pustili nejakeho grazla, ktery by ti vobtahl krehulinku. Jak budes obhajovat postup, ze ho pustili, ze je to tak spravne, protoze policie porusila nejaky paragrafek, ktery ted tak hajis.
Cele je to postavene na hlavu od zakladu a je mi jasne, ze pri tve poze - vzdy proti mne, to ani jinak brat nemuzes. Takze stejne jako ti to rikam osobne, tak to budu psat i zde - mi nevadi, pokud MP pri reseni debilu za volantem porusi zakon. Je mi to burt a nevadi mi to. Pokud i diky poruseni zakona dosahnou toho, ze takovy dement zmizi ze silnice, bude to jen dobre. Rikej si tomu vysinuti, flame, OT nebo cokoli jineho, je mi to jedno.