MPLB - OT a navazující diskuze

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pepek
Autoškolák

MPLB - OT a navazující diskuze

Příspěvek od pepek »

goes píše:
Deli píše:ale smutný je, že jim to asi víceméně prochází a lidi (někteří) jsou ještě spokojení, stačí třeba číst FB :(
a proc by slusny obcan nemel byt spokojeny s tim, ze byt silne kontroverne, ale ucinne nekdo udrzuje poradek? mi je napr. uplne jedno jakymi prostredky mne MP a PCR ochrani a muj majetek. Klidne at jdou na dementy s motorovou pilou a nebude mi to vadit.
Stejně jako na AR zabije diskuzi dementní "osobne" alias Zdenda, tak (nejenom) tohle forum a web zabiješ svojí demencí ty, kozí brado. A věř, že to je názor dosti lidí, kteří jen kvůli tvojí přítomnosti bojkotují tento nový web.
goes
Elektro Expert

Re: MPLB

Příspěvek od goes »

pepek píše:
goes píše:
Deli píše:ale smutný je, že jim to asi víceméně prochází a lidi (někteří) jsou ještě spokojení, stačí třeba číst FB :(
a proc by slusny obcan nemel byt spokojeny s tim, ze byt silne kontroverne, ale ucinne nekdo udrzuje poradek? mi je napr. uplne jedno jakymi prostredky mne MP a PCR ochrani a muj majetek. Klidne at jdou na dementy s motorovou pilou a nebude mi to vadit.
Stejně jako na AR zabije diskuzi dementní "osobne" alias Zdenda, tak (nejenom) tohle forum a web zabiješ svojí demencí ty, kozí brado. A věř, že to je názor dosti lidí, kteří jen kvůli tvojí přítomnosti bojkotují tento nový web.
a podržtaška se objevil... to se dalo čekat.
Jose85
Mistr volantu

Příspěvek od Jose85 »

goesi neflamuj.. B-)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

zkus neco originalnejsiho
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

s goesom sa na fore neda slusne vychadzat, nakoniec jemu ani na slusnosti nikdy nezalezalo. On je tu na provokaciu a potrebu ovladnut kazdu temu, az potom je spokojny. Ludia zodpovedny za toto forum a web stranku si musia uvedomit ze nie kazdy ma potrebu hrat podobnu hru...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

merlin píše:s goesom sa na fore neda slusne vychadzat, nakoniec jemu ani na slusnosti nikdy nezalezalo. On je tu na provokaciu a potrebu ovladnut kazdu temu, az potom je spokojny. Ludia zodpovedny za toto forum a web stranku si musia uvedomit ze nie kazdy ma potrebu hrat podobnu hru...
a smankote, sberatel pohladek ze Slovenska vyrazil do boje. Co tam mas dnes? Nejake historky znamych?
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

HondaMan píše:
mmira píše:to koukam jsou kovboji. jednou hosi narazi na nejakeho ceskeho Ramba a bude z toho hodne, ale hodne krve.
Už se stalo.
Ten případ jak jsem tu dával (5.5.2008 pronásledování zloděje aut).
"Rambo" nemohl jet dál a proto zastavil. Vylezl z auta. Obecní kretén vytáhl kvér a máchal milé gorile kvérem před xichtem. Gorila se ale nezalekla a s holýma rukuma šla proti kreténovi, který se lekl a z reakce zloděje byl posraný až za ušima...
Zloději utekli a kretén s Glockem v ruce jen smutně koukal...
ExFun píše:A oni MPci předvedou snad Ramba na svou služebnu?
Tihle kreténi to dělají docela často.
Dokonce mají tolik drzosti, že jsou schopni podezřelého zadržet mimo oblast své působnosti a pak si ho dotáhnout k sobě na služebnu :ymsick:
pepek píše:
goes píše:
+1
Byl bych moc rád, pokud by si to uvědomil i PJ
mas smulu a nauc se s tim zit, ze ne vse umi fofi
Frida
Adept autoškoly

Re: MPLB - OT

Příspěvek od Frida »

Pepek je taková vlezlá volně se šířící internetová infekce.
Nech to být.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

mas-li nejaky osobni spor s nekterym z uzivatelu, vyres si ho prosim jinou cestou nez zde na foru. a pokud te jeho prispevky nezajimaji, pridej si ho do ignore listu.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

je zajimave sledovat vyvoj nekterych jedincu, kteri vybrane veci prestavaji zcela zvladat. Ruzne metriky, ruzne vysledky apod. je to skoda, protoze jinak fungoval docela normalne. Jen mu ruplo v bedne. Bez vztahovani prosim.
Odpovědět