Nové family kombi-co vybrat ?
Re: Nové family kombi-co vybrat ?
Ale vždyť ve výběru mám 1.5 EB ... a ve dvojce nic stísněnýho není, pro přerostlý kyklopy jsou Mondea.
Ford Focus MkII Turnier 2005, 1.6 TDCi, 66 kW
No ja se ve dvojce citim stisneny dost, nemam si kam dat nohy a to mam 186cm Mimoto si vzdycky omlatim kolena o dvere a tunel, ktery sou z prisernych materialu
Asi objednám Focuse.
Toyotu Auris jsem si prohlédl. Ve Focusu jsem se byl i projet.
Sice v Toyotě výbava bohatá, senzory všeho možného, park kamera, čtení značek atd., moc se nekradou a zvenčí neokoukaný hezký "samuraj" design (Executive-safety sense paket tzn. maximum-mimo panoramy) ale ten inteiér je takový ... "divný" ... některá tlačítka ovládání, hlavně ta na volantu, mi připomínala Nintendo nebo podobnou herní konzoli.
Změnil jsem požadavek i na automat, což je u Focusu HDM ale u Toyoty CVT a na to jsem moc chvály co se výdrže a projevů týče (mimo prodejce ) zatím nenašel.
Už mi z toho jde hlava kolem.
Toyotu Auris jsem si prohlédl. Ve Focusu jsem se byl i projet.
Sice v Toyotě výbava bohatá, senzory všeho možného, park kamera, čtení značek atd., moc se nekradou a zvenčí neokoukaný hezký "samuraj" design (Executive-safety sense paket tzn. maximum-mimo panoramy) ale ten inteiér je takový ... "divný" ... některá tlačítka ovládání, hlavně ta na volantu, mi připomínala Nintendo nebo podobnou herní konzoli.
Změnil jsem požadavek i na automat, což je u Focusu HDM ale u Toyoty CVT a na to jsem moc chvály co se výdrže a projevů týče (mimo prodejce ) zatím nenašel.
Už mi z toho jde hlava kolem.
CVT bych nebral. Navíc u malých a slabých motorů bych obecně hodně promyslel kombinaci s automatem. Obecně malé/slabé motory lze tak nějak kombinovat s (povedenou) dvojspokou. Klasicý HDM bude utrpení. O CVT nebo robotizované převodovce ani nemluvě.
ja by som sa pozrel aj na novinky v danej triede , Astra a Megane
Je pravda, že novou Astru všichni chválí. Já jsem jí ještě netestoval. Totiž za ty dlouhý léta jsem Opel úplně vypustil. Ale nová Astra má být povedená.
Nový Megane vypadá hezky. Až na ten samoúčelně obrovský displej palubního počítače velmi příjemně zpracované pracoviště řidiče. V krátké verzi je málo místa vzadu. Nevím, zda kombi bude mít tradičně delší rozvor než hatch. Jinak asi nesmyslupnější auto z současné nabídky <>.
Nový Megane vypadá hezky. Až na ten samoúčelně obrovský displej palubního počítače velmi příjemně zpracované pracoviště řidiče. V krátké verzi je málo místa vzadu. Nevím, zda kombi bude mít tradičně delší rozvor než hatch. Jinak asi nesmyslupnější auto z současné nabídky <>.
Nová Astra v kombi je moc hezká ale u Steigera mi řekli, že ji dosud na salonu nemají, snad během 2-3 týdnů, zatím tam mají jen prcky.
Konfigurátor na webu zatím na ni také nemají ... takže ji znám jen z videí a fotek ...
Megane se mi opravdu nelíbí, zevnitř ani zvenčí ... zadek ujde ale zbytek ne, navíc je vzadu prý pro cestující málo místa jak v kraťasu, tak i v kombi.
Konfigurátor na webu zatím na ni také nemají ... takže ji znám jen z videí a fotek ...
Megane se mi opravdu nelíbí, zevnitř ani zvenčí ... zadek ujde ale zbytek ne, navíc je vzadu prý pro cestující málo místa jak v kraťasu, tak i v kombi.