Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Spectral
Mistr volantu

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od Spectral »

Údajně mu na tom Jeepu skončilo POV začátkem února, takže škodu způsobenou nepojištěným autem bude poškozeným hradit ČKP, která se pak bude pokoušet vymáhat náhradu po Kadlecovi *) (dost pochybuju, že bude z čeho brát, ten člověk na mě působí jako troska). Prozatimní odhad škody u prvních 21 aut (takže ani ne půlka) je přes dvě mega. Tomu dobytkovi přeji jen to nejhorší.

*) Platí za předpokladu, že provozovatelem Jeepu je Kadlec.
:ar!
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Jestli tu skodu proplati jeho pojistovna, nebo CKP je jedno. Fakticky to budou po nem vymahat v obou pripadech.

Jeste poznamka k te pojistce: Netvrdim ze ji ma/nema, ale tuto informaci rozsiril Cesky rozhlas na zaklade toho, ze ve verejne dtb nedohledal zaznam k jeho RZ. Vzhledem k tomu ze flotilove registrace jsou tam dle RZ nedohledatelne, tak je takova dedukce nesmyslna, at uz je realita jakakoliv.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

na věci to nic nemění - v obou případech to bude (ať už pojišťovna nebo ČKP) vymáháno po provozovateli vozidla... Osobně moc ale nesázím na to, že pokud je provozovatelem plukovník, že to z něj dostanou - jak říká jedno přísloví: na holé řiti si není co vzít ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak nevím, esli sem to měl v ruce já nebo on nebo štěstí v neštěstí či co....

II/150 od BpH směr VM, první les a za ním ostrá levotočivá... za sucha a bez protiprovozu to tam řežu 120+.... neska scalo a proti mně jel kamjon a za ním kolona, taxem do zatáčky najížděl max 65kmph.... zaplaťpanbu... ten chuj kamjovovy i dyž ňa viděl, si tu zatáčku tak nadjížděl, že byl dobře metr za čarou, což pro mě znamenalo jít až na krajnici, ta ňa naudržela a už sem šel i s bramborem na výlet do pole.... prvních 30 metrů nedobrovolně, další 250m (kotníkovým bahništěm) až na nejbližší vjezd zpět na cestu už dobrovolně.... normálně zázrak, přes hluboký ryncál sem to udržel obkročmo, o 20cm minul pařezy po pokácených švestkách a o 15cm hromadu naskládaných sněhozábran.... a pak se krz to pole vyhrabal jen díky xDrive.... auto posekalo hafo trávy a nabralo ještě víc hlíny do všech spár zespoda ale kromě ztracené krytky pod výpustný ventil voleje z vany asi nic netknuté, neháže, jede i brzdí rovně, nedostalo žádnou ránu (už sem to měl pod wapkou a na zvedáku u michala) ..... ufffff.... ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

zítra to dám rači ale na geošku.....

Zasraný kamjoniska.... myslím, že to byla cisterna z blízké zásobárny Čepro, ale jistý si nejsem.... :ymdevil:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Blahopřeju k zachování zdraví tvého i bramborova. :ymapplause:
Ale zarejpu. Ty, kterej nalítáš tolik kilometru stále nemáš onboard kameru???
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

dík

nemáš a zrovna neska sem i litoval....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Tak to by byl hezký onboard. Navíc v případě pojistné události a/nebo šetření nehody důkaz o tom , že nejsi ychtyl, ale odvracel jsi větší škodu/nebezpečí.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

tvl...jsem se orosil i u toho čtení :D
BTW: jsi v tom nikdy neseděl! Netušíš, co to je řídit, takový kolos...si to někdy zkus! :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

On board by byl fajn, ale i mobil s fotakem by se dnes hodil pro nas zvedavce
Mirek
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Věř že kdybys tu kameru měl tak se ti to nikdy nestane...a vydělal bys vlastně 2x :-) Já největší extrémisty potkávám taky jen když ji mám vyplou, naposled Focus kombi co po krizi v zatáčce houpal zadkem z pruhu do pruhu ještě 100m jízdy proti mě. Chvíli po tom co jsem se otřepal po mě někdo ve městě hodil pomeranč, krásně se rozplácl o čelní sklo :D

//EDIT
francis píše:On board by byl fajn, ale i mobil s fotakem by se dnes hodil pro nas zvedavce
Neodolal jsem a šel se tam podívat, pěkný slalom :-bd :D
Přílohy
DSCN1418.JPG
DSCN1414.JPG
DSCN1415.JPG
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Odpovědět