Většinou jsou parametry disku vyvedeny "pozitivně", ať už na rubové nebo lícové straně. Tedy že vystupují nad povrch. Takže na hulváta - mikrobruska/frézka, kterou tvoje milá délá obrazce do kraslic a hodnotu ET odfrézovat. A povrch náležitě upravit, aby nebylo poznat, že tam snad nějaké to čísílko kdy bylo.
Uvažoval jsem o tomto postupu kdysi proto, že se dělali staré 4x98 multi-paprskové disky Seat, ale přece si nedám disky s nápisem Seat na Lancii...
Alternativní rozměry pneu - zápis do TP
Re: Alternativní rozměry pneu - zápis do TP
přepisuju z bmwklubu k podobné otázce, akorát dotazovaný rozdíl ET byl 4mm
vita11 píše: Neboj se toho a běž do 18" S ET30 problém nebude. Vystouplé určitě nebudou, protože předepsané kola jsou na E90 poměrně zapadlé, takže to tím akorát doženeš. Na technické, s policajtama nebo s pojišťovnou problém nebude. Kola s tímto ET nebudou na E90 vypadat nijak nepatřičně, aby někoho napadlo to zkoumat. A zjistit ET je pro tyto líné lidi moc velké námaha na to, aby po tom pátrali.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na silnici pro cajta asi jo, ale na STK je to pár kroků do jámy... Tam ale záleží, jaký aktivák se toho chopí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
je nějaká možnost sehnat typový list ke kolům, která jsem kupoval starší? Jsou to Dezenty, schválené pro provoz na mojem autě, ale v TP mám ET42 a disk 40. Je to sice nepravděpodobné,ale kdyby se mi to chtělo to tam zapisovat, tak jestli je možnost ten TL sehnat i bez dokladu od kol?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Určitě - oficiální dovozce ti jej dá.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Alcar - mozna to budou mit i na netu
Vidis to.. Na stole v praci mi lezi 3 katalogy od alcaru a nenapadli me dik